spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Directorul Robert Zisu este de astăzi şi membru în CA al Electroargeş

Facebook Twitter Google+
Directorul Robert Zisu este de astăzi şi membru în CA al Electroargeş

Modificare importanta in structura Consiliului de Administratie al SC Electroarges SA. Incepand de astazi, directorul general al companiei argesene, Robert Zisu, este si membru in CA dupa ce, ieri, Marius-Valentin Vasilachi  si-a inaintat demisia din functia de reprezentant permanent al administratorului persoana juridica Constantin Relative Investments SRL  in

Robert Zisu, director general Electroarges SA

Robert Zisu, director general Electroarges SA

Consiliu de Administratie al Electroarges. Conform procedurilor legale, Constantin Relative Investments SRL  l-a desemnat, astazi, pe directorul Robert Zisu sa ocupe, ca si reprezentant, locul ramas liber in Consiliul de Administratie. Desemnarea acestuia ar putea avea urmari benefice in perspectiva luarii deciziilor care se anunta extrem de importante, avand in vedere ca acesta ocupa si functia de director general al societatii.

Contactat de redactorii PROFIT, presedintele Stefan Constantin a preferat sa nu comenteze motivele demisiei lui Vasilachi.

Pe de alta parte, este de remarcat si faptul ca ieri, asa cum anticipam si noi intr-o editie anterioara a ziarului,  actiunile Electroarges au crescut foarte mult depasind maximul ultimului an. Din pacate, sau din fericire, volumul tranzactiilor nu a fost unul spectaculos.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....