spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DIN NOU! URSII fac prapad la CORBI si se plimba pe drumuri nationale la BRADULET

Facebook Twitter Google+
DIN NOU! URSII fac prapad la CORBI si se plimba pe drumuri nationale la BRADULET

Nu trece saptamana fara ca ursii sa nu faca victime in judetul Arges, fara ca argesenii sa ramana fara animale si fara culturi din cauza salbaticiunilor.

La Corbi spre exemplu un urs a fost impuscat de către reprezentanții a Ocolulului Silvic Domnești, ca urma a aprobării date de Ministerul Mediului, prin Prefectura Argeș, insa in aceeasi seara un alt urs a facut ravagii itnr-o gospodarie.

Situatia este des intalnita si la Bradulet. Primarul Alecu Evlampie a declarat pentru PROFIT ca, de curand un urs s-a tot plimbat de Drumul National care traverseaza comuna. „A trecut pe aici pe DN nu avea nici o treaba… In satul Bradet apar mai des… avem probleme si cu mistretii care au distrus culturile… Sa speram ca se rezolva pentru ca discutii cu domnul Prefect si cu reprezentanti ai ministerului au tot fost” a declarat pentru PROFIT primarul Evlampie Alecu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....