spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Din DOS în fruntea Poliţiei ! Cine este Liviu Vasilescu, noul șef al poliției Române.

Facebook Twitter Google+
Din DOS în fruntea Poliţiei ! Cine este Liviu Vasilescu, noul șef al poliției Române.

Este oficial! Liviu Vasilescu ocupă de acum titulatura de șef al Poliției Române. Acesta este fost șef al Direcției de Operațiuni Speciale și s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost în fruntea instituției. Premierul Viorica Dăncilă s-a decis să îl aleagă pe cel dintâi.

Liviu Vasilescu, noul șef al Poliției Române

Lupta pentru șefia Poliției Române a fost strânsă. Aceasta s-a purtat între Bogdan Despescu și Liviu Vasilescu. Se pare că cei din urmă vor fi cei dintâi a demonstrat Vasilescu, pentru prima oară în această postură. Până acum, Florin Dragnea a fost șef interimar al Poliției Române, până la decizia oficială, după demiterea lui Ioan Buda. Premierul Viorica Dăncilă a luat în final hotărârea și l-a ales pe fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale. Surse din Ministerul de Interne au dezvăluit, pentru g4media.ro, că indiferent de opțiunea prim-ministrului, celălalt va fi ales adjunct. Alte surse susțin că s-a cerut un aviz din partea Corpului Națioal al Polițiștilor pentru numirea lui Liviu Vasilescu.

Cine este Liviu Vasilescu?

Acesta a ocupat postul de șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România în luna aprilie a lui 2018 și a fost mutat la Direcție de Arme și Muniții. Sub conducerea noul șef al Poliției Române, Direcța de Operațiuni Speciale a funcționat eficient. Se pare că miza conducerii DOS ar fi fost o dorință a fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....