Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Din DOS în fruntea Poliţiei ! Cine este Liviu Vasilescu, noul șef al poliției Române.

Publicat

in

Este oficial! Liviu Vasilescu ocupă de acum titulatura de șef al Poliției Române. Acesta este fost șef al Direcției de Operațiuni Speciale și s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost în fruntea instituției. Premierul Viorica Dăncilă s-a decis să îl aleagă pe cel dintâi.

Liviu Vasilescu, noul șef al Poliției Române

Lupta pentru șefia Poliției Române a fost strânsă. Aceasta s-a purtat între Bogdan Despescu și Liviu Vasilescu. Se pare că cei din urmă vor fi cei dintâi a demonstrat Vasilescu, pentru prima oară în această postură. Până acum, Florin Dragnea a fost șef interimar al Poliției Române, până la decizia oficială, după demiterea lui Ioan Buda. Premierul Viorica Dăncilă a luat în final hotărârea și l-a ales pe fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale. Surse din Ministerul de Interne au dezvăluit, pentru g4media.ro, că indiferent de opțiunea prim-ministrului, celălalt va fi ales adjunct. Alte surse susțin că s-a cerut un aviz din partea Corpului Națioal al Polițiștilor pentru numirea lui Liviu Vasilescu.

Cine este Liviu Vasilescu?

Acesta a ocupat postul de șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România în luna aprilie a lui 2018 și a fost mutat la Direcție de Arme și Muniții. Sub conducerea noul șef al Poliției Române, Direcța de Operațiuni Speciale a funcționat eficient. Se pare că miza conducerii DOS ar fi fost o dorință a fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Se mută centrele de carantina de la Nucșoara ? Dan Manu și primarul Cojocaru au alternative

Publicat

in

De

Prezent, astazi, la sediul Prefecturii, Ion Cojocaru, primarul comunei Nucșoara a anunțat că locuitorii sunt panicați in continuare, după ce CJSU a decis o locație de carantină la Tabăra din Nucșoara. Acesta și-a menținut convingerea ca a fost o decizie pripita a Prefecturii si a solicitat relocarea centrului de carantina din comuna sa. “Raman la ideea ca a fost o decizie luată în grabă. La Nucșoara oamenii sunt panicați. I-am sugerat domnului prefect sa sugereze guvernului unitățile militare care sunt in conservare. De ce sa nu fim pregătiți cu o mie de locuri pe fiecare județ?” a spus Cojocaru. Si presedintele CJ Arges, Dan Manu a avut o pozitie apropiată. Manu a spus ca aceste centre de carantina nu isi au locul in mediul rural si ca ar fi trebuit cautate locatii in zona urbana. Manu a dat chiar de inteles ca avea solutii mult mai bune pentru infiintarea acestor centre de carantina. La cum au decurs discutiile, sunt sanse ca Centrul de carantina sa fie relocat in zilele următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură pentru Tăriceanu! Cine l-a trădat

Publicat

in

De

Călin Popescu Tăriceanu a fost trădat! Dan Păun, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Brăila, a decis să părăsească formațiunea politică ALDE și să preia conducerea organizației județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

După aproximativ 8 ani în care a fost consilier local municipal, vicepreședintele fondator ALDE, Dan Păun, a decis, în momentele premergătoare alegerilor locale, să se alăture echipei umaniste.

„Nu mă mai simt reprezentat de partidul ALDE, nici la nivel local, nici la nivel național. Eu am pus umărul la crearea acestei formațiuni politice, ca vicepreședinte fondator, însă lucrurile au evoluat într-o cu totul altă direcție față de cea promisă și așteptată”, a transmis Dan Păun.

Noul membru din familia umanistă susține faptul că, în prezent, scena politică se află într-o decădere progresivă:

„În degringolada politică actuală am constatat că partidele clasice nu mai sunt în stare să identifice și să găsească soluții pentru problemele românilor. Am renunțat la doctrinele clasice, considerând că doctrina umanistă, care are în centrul său omul, este doctrina care pe mine mă reprezintă!”.

Dan Păun este inginer și a intrat în politică în anul 2004, având o bogată experiență în acest domeniu.

Vezi și

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend