spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Din 20 martie! Programari online la examenul auto

Facebook Twitter Google+
Din 20 martie! Programari online la examenul auto

Vesti bune de la prefectul Cristian Soare. Pentru ca aplicatia privind programarile online pentru inmatriculari s-a bucurat de un real succes, masurile de acest gen vor continua.

„Întrucât aplicația a avut succes, am extins-o de la un ghișeu – cum era inițial, la două dintre cele trei câte aveam pe zona de înmatriculări definitive. Această aplicație permite înscrierea a 54 de persoane/ghișeu/zi, practic 108 persoane se pot programa online zilnic pentru înmatricularea definitivă, timpul alocat pentru fiecare dosar fiind optimizat la 7 minute.

 

Fiind extrem de solicitate, serviciile online ale acestei aplicații au fost extinse și pentru programarea în zona de preschimbări de permise, așa încât vom avea pentru online deschis un ghișeu dintre cele trei existente. Vor fi deservite astfel 75 de persoane pe zi, cu un timp mediu de operare de 5 minute.

Intenționăm ca pe viitor să introducem toate programările de la Serviciul de Înmatriculări și Permise (n.r. – din centrul Piteștiului) în sistem online, inclusiv programarea la examenul teoretic în vederea obținerii permisului de conducere. Această din urmă activitate o vom implementa în sistem online începând din data de 20 martie 2017.”, a anunțat astăzi prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....