Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Din 15 Martie, Câmpulungul rămâne iar (?!?), fără arhitect şef

Publicat

in

Dan Dumitrescu, fostul arhitect şef al Câmpulungului şi-a luat lumea în cap. Adică s-a transferat în interes de serviciu, la Bucureşti, în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. Principala motivaţie a “abandonării” jobului de la Primăria Câmpulung a fost aceea că soţia sa, de origine greacă, nu s-a acomodat traiului pe melaguri muscelene, dar anumite voci spun că nici componenta salarială nu a fost una de neglijat, întrucât salariul pe care urmează să-l încaseze de la noul său loc de muncă este cu mult peste remuneraţia primită până în present. arh-sef-primaria-campulungE drept că nici volumul de muncă nu este comparabil, până mai deunăzi singura grijă a arhitectului şef Dumitrescu fiind aceea să nu bea apă când e transpirat. Asta dacă nu luăm în calcul momentele de efuziune creatoare, în care Dan Cristian Dumitrescu simţea că se umflă muşchii pe el şi proceda la selectarea bannerelor care pot să atârne în nu ştiu ce arie protejată din oraş, fix după cum cântărea domnia sa cu “ochiometrul”. Viceprimarul Bogdan David spune că postul vacantat prin plecarea lui Dumitrescu va fi scos din nou la concurs, deşi sunt puţine şanse să se înghesuie mulţi doritori, aşa cum s-a întâmplat înainte de venirea lui Dan Dumitrescu când postul a fost neocupat cu anii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ei sunt aceia! Ludovic Orban acuză PSD: Ei sunt aceia care vor să perpetueze starea de fapt

Publicat

in

De

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că parlamentarii au obligaţia să fie prezenţi la votul de învestire a guvernului, „nicidecum să tragă chiulul din motive care sunt discutabile”.

„Indiferent ce doreşte PSD, doreşte respingerea guvernului sau investirea guvernului, ei trebuie să se prezinte la Parlament şi să-şi îndeplinească mandatul ce le-a fost încredinţat de cetăţenii români”, a declarat premierul Orban.

Orban a afirmat că „obligaţia parlamentarilor este să fie prezenţi, obligaţia parlamentarilor este sa vină la muncă, nicidecum să tragă chiulul din motive care sunt discutabile”.

Premierul desemnat a afirmat că toţi parlamentarii PNL vor fi mobilizaţi şi a menţionat că s-au purtat negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai puţin PSD, pentru a convinge senatorii şi deputaţii să participe la procedura de învestire a Guvernului.

„În cazul în care mâine nu se va întruni cvorumul, responsabilitatea integrală va fi a celor care nu vor fi prezenţi, a celor care vor lipsi, nu a celor care sunt prezenţi. În cazul în care ei nu se prezintă, înseamnă că ei sunt aceia care vor să perpetueze starea de fapt. Noi ne dorim buna guvernare a României şi considerăm că ea nu poate fi asigurată decât prin alegeri anticipate, dând din nou puterea către cetăţenii români care să aleagă un Parlament reprezentativ, care să fie o bază solidă pentru învestirea unui guvern care să facă reformele de care România are nevoie”, a precizat Ludovic Orban.

Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună, luni, de la ora 16,00, pentru învestirea noului Guvern Orban.

Potrivit regulamentului comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru ca şedinţa în care se va vota învestirea Guvernului Orban II să se poată desfăşura, este nevoie de prezenţa în sală a cel puţin 233 de parlamentari, astfel încât să se asigure cvorumul necesar şedinţelor comune, informează digi24.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Este vacant! Marcel Ciolacu are ultimul cuvânt

Publicat

in

De

Pentru șefia Autorității de Supraveghere Financiară se luptă cel puțin 3 candidați. Ultimul cuvânt în nominalizarea de la ASF îl va avea președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Postul este remunarat cu aproape 15.000 de euro pe lună și este vacant după ce fostul președinte, Leonardo Badea, a prins un loc de vicepreședinte la BNR

Pentru șefia ASF se luptă cel puțin 3 candidați: fostul ministru Eugen Teodorovici, senatorul trecut de la ALDE la PSD, Daniel Zamfir și actualul vicepreședinte al Curții de Conturi, Nicu Marcu, propus de ALDE, dar care are și susținerea lui Victor Ponta.

Ultimul cuvânt în nominalizarea de la ASF îl va avea președintele PSD, Marcel Ciolacu, cu care a negociat și președintele Pro România, Victor Ponta, susținerea lui Nicu Marcu.

Daniel Zamfir și-a depus deja cererea pentru acestă poziție, însă are șanse mici să obțină funcția, spun surse politice. Motivul principal ține de acordul formal pe care trebuie să îl dea cel puțin 2 instituții cheie, spun aceleași surse. Este vorba de Palatul Cotroceni și de BNR, chiar dacă cele două nu au atribuții directe în numirea președintelui, conform legii de funcționare a ASF.

Eugen Teodorovici încă încearcă să convingă conducerea partidului că este propunerea potrivită. Teodorivici încearcă să îl convingă pe Marcel Ciolacu că are suficientă experiență pentru a conduce Autoritatea de Supraveghere Financiară, arată digi24.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend