spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dezastru pentru DACIA! Ce probleme au găsit rușii la noul Duster

Facebook Twitter Google+
Dezastru pentru DACIA! Ce probleme au găsit rușii la noul Duster

Dezastru pentru Dacia! Rușii au șters pe jos cu noul model de Duster. Unul dintre cele mai lăudate SUV-uri ale momentului a fost dur criticat.

Noul Duster a fost supus unui test drive în Rusia, în condiţii de zăpadă şi gheaţă. Modelul, comercializat la ruşi, nu i-a impresionat deloc.

Ruşii au comentat despre portbagaj, dar și despre spațiul pentru depozitarea lopeții și a periei pentru îndepărtat zăpada.

„Nu e atât de robust și este destul de zgomotos”, notează stopru.com.

Aceştia i-au găsit şi un avantaj. Este vorba despre parbrizul încălzit, dar autorul articolului se plânge că zona ștergătoarele nu este încălzita.

De asemenea, „capota ar acumula gheata, care tinde sa zboare direct în parbriz în timpul mersului”, mai scrie publicația în cauză.

O alta problemă ar fi că ușa portbagajului îngheață destul de ușor și se deschide greu.

„Îndepărtarea zăpezii de pe acoperiș este o sarcina foarte dificila din cauza șinelor fixe. Pentru a îndepărta zăpada, aveți nevoie de o perie fină, ceea ce este foarte incomod”, se mai arată în articol.

Se pare că după o zăpada puternică, suprafața mașinii a fost acoperită de o crustă înghețată, ceea ce a făcut ca ușile să nu mai poată fi deschise.
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....