spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DEZASTRU la EXAMENUL AUTO – Vezi ce se întâmplǎ la Curtea de Argeş !

Facebook Twitter Google+
DEZASTRU la EXAMENUL AUTO – Vezi ce se întâmplǎ la Curtea de Argeş !

Obţinerea permisului de conducere în judeţul Argeş a devenit un lux de care se bucurǎ tot mai puţine persoane. Perioada de aşteptare pânǎ la susţinerea exemenului teoretic ajunge si la 4-5 luni de zile iar acest lucru face ca elevii sǎ aibǎ şi mai mari emoţii când vine vorba sǎ se urce la volan cu poliţistul examinator în dreapta.

Astǎzi, la Curtea de Argeş s-a susţinut proba practicǎ a examenului si, pânǎ la ora 11, doar doi candidaţi obţinuserǎ permisul de conducere. Ieri, la Piteşti, din cei 80 de candidaţi doar 6 au devenit şoferi iar rata de promovabilitate scade de la o lunǎ la alta.

Nemulţumirile continuǎ în acest domeniu unde elevii se considerǎ nedreptǎţiţi, în ciuda faptului cǎ examenul este înregistrat video şi audio. „Nu conteazǎ dacǎ ai dreptate, conteazǎ ce vor ei…. Am impresia cǎ la Curtea de Argeş vin croiţi sǎ ne pice, chiar aşa, nimeni nu ştie sǎ conducǎ? Nu e normal sǎ te punǎ sǎ mergi cu vitezǎ în zonele foarte aglomerate şi sǎ îţi mai scadǎ şi de câteva ori puncte pentru cǎ mergi încet….:”  povesteşte unul dintre candidaţii care astǎzi a susţinut examenul auto.

Problemele semnalate de elevi dar şi de instructori sunt multe însǎ tuturor le este greu sǎ se revolte împotriva unui sistem a cǎrui activitate este tot mai greoaie. Le este fricǎ sǎ nu îşi facǎ mai mari probleme dacǎ vorbesc aşa cǎ rǎmân resemnaţi când poliţiştii examinatori îi dau jos de la volan pentru cǎ au mers prea încet, pentru cǎ au uitat vreo semnalizare sau pentru cǎ … aşa au considerat ei.

Nemulţumirile vin şi din faptul cǎ, imaginile din timpul examenului nu pot fi vizionate nici de instructori nici de elevii care contestǎ proba. Doar dacǎ se ajunge într-o instanţǎ de judecatǎ se pun la dispoziţie înregistrǎrile.

Mai mult decât atât, instructorii nu sunt lǎsaţi sǎ îşi monteze pe maşini camere separate care sǎ înregistreze examenele.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....