Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DEZASTRU la EXAMENUL AUTO – Vezi ce se întâmplǎ la Curtea de Argeş !

Publicat

in

Obţinerea permisului de conducere în judeţul Argeş a devenit un lux de care se bucurǎ tot mai puţine persoane. Perioada de aşteptare pânǎ la susţinerea exemenului teoretic ajunge si la 4-5 luni de zile iar acest lucru face ca elevii sǎ aibǎ şi mai mari emoţii când vine vorba sǎ se urce la volan cu poliţistul examinator în dreapta.

Astǎzi, la Curtea de Argeş s-a susţinut proba practicǎ a examenului si, pânǎ la ora 11, doar doi candidaţi obţinuserǎ permisul de conducere. Ieri, la Piteşti, din cei 80 de candidaţi doar 6 au devenit şoferi iar rata de promovabilitate scade de la o lunǎ la alta.

Nemulţumirile continuǎ în acest domeniu unde elevii se considerǎ nedreptǎţiţi, în ciuda faptului cǎ examenul este înregistrat video şi audio. „Nu conteazǎ dacǎ ai dreptate, conteazǎ ce vor ei…. Am impresia cǎ la Curtea de Argeş vin croiţi sǎ ne pice, chiar aşa, nimeni nu ştie sǎ conducǎ? Nu e normal sǎ te punǎ sǎ mergi cu vitezǎ în zonele foarte aglomerate şi sǎ îţi mai scadǎ şi de câteva ori puncte pentru cǎ mergi încet….:”  povesteşte unul dintre candidaţii care astǎzi a susţinut examenul auto.

Problemele semnalate de elevi dar şi de instructori sunt multe însǎ tuturor le este greu sǎ se revolte împotriva unui sistem a cǎrui activitate este tot mai greoaie. Le este fricǎ sǎ nu îşi facǎ mai mari probleme dacǎ vorbesc aşa cǎ rǎmân resemnaţi când poliţiştii examinatori îi dau jos de la volan pentru cǎ au mers prea încet, pentru cǎ au uitat vreo semnalizare sau pentru cǎ … aşa au considerat ei.

Nemulţumirile vin şi din faptul cǎ, imaginile din timpul examenului nu pot fi vizionate nici de instructori nici de elevii care contestǎ proba. Doar dacǎ se ajunge într-o instanţǎ de judecatǎ se pun la dispoziţie înregistrǎrile.

Mai mult decât atât, instructorii nu sunt lǎsaţi sǎ îşi monteze pe maşini camere separate care sǎ înregistreze examenele.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Mare atenție! Cum ar putea fi afectați cei care își amână ratele

Publicat

in

De

Analistul financiar, Irina Chițu a vorbit, la Antena 3, despre amânarea ratelor. Aceasta spune că este o soluție bună pentru persoanele care au probleme financiare, dar recomandă persoanelor care nu au dificultăți financiare să-și plătească ratele pentru că de la anul s-ar putea să crească dobânzile din cauza recesiunii.

”Cine poate să plătească în continuare creditele în această perioadă este de preferat să nu apeleze la nicio suspendare, fiindcă dobânzile sunt acum în scădere. După perioada de suspendare, când s-ar putea să intrăm în recesiune, sau întreaga economie să fie în criză, dobânzile să crească și pe lângă rata normală să mai ai de plată și aceste dobânzi care s-au acumulat pe perioada suspendată. E de dorit să scapi de un credit, nu să-l amâni”, a spus analistul.

Vezi și

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

EXCLUSIV Atenție! Provincialii care lucrează și locuiesc în București nu-și vor putea petrece Sfintele Paști în sânul familiei

Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident la Curtea de Argeș – Bolid de lux scăpat ca prin minune

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, pompierii din Curtea de Argeș au intervenit pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la o conductă de gaze avariată în urma unui accident rutier produs în Curtea de Argeș, str. Victoriei. O masina a plonjat in conducta de gaze si a trecut milimetric pe langa un bolid de lux, fiind la un pas de a-l face praf.


Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend