spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dezastru la Câmpulung ! Prefectul a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta si anunta caderi de capete sub Mateiaş

Facebook Twitter Google+
Dezastru la Câmpulung ! Prefectul a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta si anunta caderi de capete sub Mateiaş

In urma cu doar o ora prefectul judetului Argeş, Mihai Oprescu,  a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta special pentru situatia fără precedent de la Câmpulung Muscel, acolo unde orasul şi zonele adiacente au rămas incă de ieri fără apă potabilă. ” Nu este posibil ca in 2015, într-un oraş precum Cîmpulung, să nu ai un sistem de rezerva care să funcţioneze in situaţii limita atunci cînd ai o avarie la reteaua principală. Vorbim aici de un municipiu si de 5 comune, de peste 30.000 oameni, e o situaţie foarte gravă. Vă asigur ca responsabilii pentru aceasta situaţie vor răspunde dar mai întâi va trebui să rezolvăm cît mai rapid situaţia. Nu vom avea sămbătă sau duminică sau  8 martie ci vom face tot posibilul ca locuitorii din Câmpulung să aibe din nou apa potabilă”, a declarat prefectul Mihai Oprescu pentru ziarul nostru.

Acesta a mai informat şi despre măsurile dispuse in cursul acestei dimineţi: „Am desemnat să se ocupe pentru situaţia din comune pe cei de la ISU, pentru învăţământ pe insectorrul general şcolar AL ISJ, pentru situaţia din spitale pe doamna Hontanu de la DSP, pentru situatia operativa pe cei de la ABAV. Se vor centraliza si voi fi permanent informat despre tot ceea ce se întîmplă, domnul colonel Popa se va ocupa si din ora in ora va transmite situatia din teren”.

Mihai Oprescu s-a arătat deranjat de atitudinea autoritatilor din Campulung: ” Nu e normal ceea ce se intampla acolo dar este clar ca vorbim de niste deficiente de management. Vreau sa stiu exact cum s-a ajuns aici pentru ca au fost verificati si cei de la Edilul, li s-a atras de multe ori  atentia si lor si celor de la primarie ca trebuie sa se investeasca intr-o varianta de rezerva, sa modernizeze si sa inlocuiasca unele conducte acolo  unde este nevoie. Dar… repet, pana nu vom rezolva situatia de la Campulung nu vom avea zile libere sau week-end-uri. La fel va trebui sa gasim responsabilitatile si responsabilii pentru ceea ce se intampla iar cei vinovati vă asigur că vor plăti.”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....