spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Detalii infioratoare! Cum a fost omorata tanara Elena Dumitru

Facebook Twitter Google+
Detalii infioratoare! Cum a fost omorata tanara Elena Dumitru

Crima infioratoare si o poveste de-a dreptul socanta in judetul Arges. Asa cum v-am informat, ieri dupa amiaza, Denisa Dumitru (30 de ani) din Moşoaia a fost ucisă de concubinul ei cu care avea doi copii. Cornel Deaconu de 44 de ani şi-a înjunghiat concubina în vârstă de 30 de ani cu mai multe lovituri de cuţit în gât şi în piept. Femeia a decedat. Cei doi se certaseră dar în urmă cu o săptămână s-au împăcat. Agresorul a fugit. În acest moment poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Bărbatul este căutat de către poliţişti care au venit şi cu „câini de urmă”.

Criminalul, inca in libertate

Cum autorul crimei nu era de găsit şi se bănuia că se ascunde în pădure, pentru a i se da de urmă, au fost mobilizate forţe impresionante. Au fost chemaţi mascaţii, poliţişti de la Secţia Rurală Poiana Lacului, de care aparţine comuna Moşoaia, de la Postul Moşoaia, de la Poliţia Municipiului Piteşti şi de la laboratorul criminalistic. Oamenii legii au împînzit zona, fiind formate mai multe echipe, unele cu localnici care îl cunoşteau pe individ şi ştiau fiecare loc din localitate ce putea fi folosit ca ascunzătoare. A fost folosit la căutări şi un cîine antrenat pentru a lua urma. Poliţiştii rutieri au făcut filtre în trafic. Cei doi copii au fost duşi la o rudă, pentru a fi în siguranţă. Ambii erau în stare de şoc. Mariana Carmen Dumitru a fost dusă la poliţie, pentru a fi audiată şi a-i fi luate probe de pe hainele pe care le purta, acestea fiind pline de sînge.

Familia si apropiatii tinerei sunt in stare de soc. In urma acestui eveniment tragic au ramas doi copii minori, traumatizati pe viata tinand cont de faptul ca au asistat la uciderea mamei lor. Un om fara suflet, despre care se spune chiar ca, in urma cu multi ani a mai luat viata unui om, a nenorocit, intr-o clipa, trei vieti ale unor oameni pe care ar fi trebui sa ii iubeasca.

„A înjunghiat-o în burtă şi-n picior. I s-a rupt cuţitul şi s-a întors şi-a luat altul. Copiii ţipau şi se luptau cu el. L-a lovit şi pe ăla mic (n.r. – pe băiat), am auzit că l-a azvîrlit în curte. Nevastă-mea a vrut să-i despartă. A urlat şi i-a spus: Taie-mă pe mine, dar las-o pe ea în viaţă! El atunci a zis: Nu! Pe ea, că am iubit-o! I-a înfipt cuţitul în gît şi a lăsat-o moartă, acolo, jos, apoi el a fugit. Cică a luat-o pe drum, la vale. Nu ştiu ce a făcut cu cuţitul, am înţeles că l-a luat cu el“, povestea, plîngînd în hohote, Constantin Dumitru, tatal femeii ucise.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....