spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DETALII EMOTIONANTE ! Adrian a salvat PATRU OAMENI de la inec desi NU STIA SA INOATE

Facebook Twitter Google+
DETALII EMOTIONANTE ! Adrian a salvat PATRU OAMENI de la inec desi NU STIA SA INOATE

Amanunte de-a dreptul infioratoare s-au aflat astazi, la Musatesti, acolo unde eroul de la Mangalia, Adrian Ciureanu, a fost condus pe ultimul sau drum.

Membrii ai familiei dar si prieteni din copilarie ai tanarului au povestit ca Adrian nu stia sa inoate. A vrut sa salveze doua vieti fara sa se gandeasca prea mult ca acest gest l-ar putea costa viata, asa cum din pacate s-a si intamplat.

Mai mult decat atat, cu o zi inainte de tragedie Adrian ar mai fi salvat din apa un baiat si un copil si era tare mandru ca a putut sa ajute.

Adrian Ciureanu, avea 30 de ani si era casatorit de 2 ani de zile. Avea un serviciu stabil, isi cumparase o casa si avea planuri mari de viitor. Din pacate soarta nu i-a suras si intr-un moment de generozitate a plecat din aceasta lume.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....