spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Desi se vaita ca nu au unde, argesenii nu vor sa munceasca

Facebook Twitter Google+
Desi se vaita ca nu au unde, argesenii nu vor sa munceasca

In aceasta dimineata, zeci de argeseni au incercat sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate, la preselectia organizata la sediul primariei Curtea de Arges. Tinand cont de lipsa acuta de locuri de munca din zona, dar si de faptul ca tot mai multi absolventi de liceu sunt someri, organizatorii se asteptau la un mai mare interes.

Pana intr-o suta de persoane s-au prezentat insa la preselectii, marea majoritate din mediul rural, femei trecute de prima tinerete.

CV-urile vor fi analizate iar cele care corespund cererilor pentru un loc de munca in Spania, India, Mexic, Germania sau Marea Britanie, vor fi selectate pentru etapa finala.

« Am venit de la Corbeni special pentru asta. Nu mai gasesc nimic de munca de trei ani de zile. Toata lumea imi spune ca nu mai sunt tanar desi am 40 de ani. E foarte greu sa gasesti un job asa ca am zis sa incerc si varianta cu plecatul in strainatate… Nu prea am eu experienta in domeniile cerute dar raman cu speranta » a declarat redactorilor PROFIT, Costicǎ N.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....