Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, despre congresul PSD: „Un grup de 10 persoane a acţionat ca o mafie ordinară“

Publicat

in

Catalin 2După ce Mihai Sturzu a dezvăluit că în sală circulau bilețele cu listele celor care trebuiau să fie votați, deputatul Rădulescu vine și el cu mărturii despre ”mafia” și „cooperativa masonica-securista” din partid. Duminică, după ce a pierdut un loc de vicepreşedinte la nivel na ţional la alegerile Congresului, Cătălin Rădulescu a publicat pe una dintre paginile de Facebook (FB) un mesaj de mulţumire la adresa organizaţiilor ce l-au votat, dar s-a arătat mîhnit de „cooperativa masonica – se­curista“ care „a acţionat ca o mafie ordinară trimiţînd bilete în sală şi ce­rând să fie tăiaţi de pe listă cei care nu sînt Yes-mani“.

Iată textul scris pe pagina de FB a lui Cătălin Rădulescu:

[quote_box_left author=””]Vreau sa le multumesc tuturor prietenilor mei si Organizaţiilor acestora care m-au susţinut astăzi pen­tru funcţia de Vicepresedinte Psd si mi-au dat cele aproape 1000 de voturi din 3800 de votanti: Org. mele Psd Arges si Psd Diaspora, Psd Prahova, Psd Dambovita, Psd Brasov, Psd Hunedoara, Psd Caras, Psd SECT 1 Buc, Psd SECT 2 Buc, Psd SECT 6 Buc, Psd Vaslui, Psd Ca­­larasi cat si altora care mi-au spus ca mi-au dat voturile dar probabil m-au tăiat pe mine. Astăzi am văzut ca am fost apreciat insa cooperativa masonica-securista, un grup de 10 persoane care au ocupat con­ducerea camerei Deputatilor si acum partidul, a acţionat ca o mafie ordinara trimitand bilete in sala si cerând sa fie taiati de pe lista cei care nu sunt Yes-mani: Constantin Nita, Mihai Fifor, Catalin Radu­­lescu, Adrian Dobre si Nicolae Banici­oiu (care spune el, a fost pana la urma vo­­tat din cauza unui posibil scandal mediatic). Am văzut ca s-a jucat urat si sub­ur­ban, mafiotic, nelasand la latitudinea de­legatilor sa aleagă, dându-se buletine in plicuri Presed de organizaţii (cu siguranţă mai multe decât Delegaţii celor care trebuiau sa fure). Nu sunt supărat dar sunt dezamăgit de modul mizerabil in ca­re se fac alegerile in partidul meu Psd. Am inteles astăzi totodata ca minciuna e la rang f mare in rândul colegilor mei de par­tid si ii asigur ca prin alegerea unor personaje care unele dintre ele au singura calitate de informatori, si îndepărtarea unor oameni valorosi, Preşedinţi de org judeţene, nu a făcut decât sa creeze o mai mare ruptura in partid. In rest s-ar putea ca nu peste mult timp sa plângă. Dep CĂTĂLIN MARIAN RADULESCU.[/quote_box_left]

Surpriză, însă! După scandalul de luni cu Mihai Sturzu căruia i s-a interzis accesul în sediul PSD, deputatul Rădulescu a șters postarea de pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

START TRASEISM – Doi deputaţi PSD au trecut la PNL!

Publicat

in

De

Deputatul PSD Elena Hărătău şi-a anunţat, miercuri, trecerea la PNL. Elena Hărătău a transmis conducerii forului legislativ că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL.

Tot miercuri, vicepreşedintele Camerei Carmen Mihălcescu a anunţat că deputatul Mihăiţă Găină va activa, de asemenea, în grupul parlamentar al PNL.

Mihăiţă Găină şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă, iar Elena Hărătău este unul dintre deputaţii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL Argeș la Tribunal – Partidul și Miuțescu, pârâti de 13 tineri liberali

Publicat

in

De

Va fi agitație, astăzi la Tribunalul Argeș, acolo unde va avea loc procesul intentat PNL Argeș de cei 13 tineri liberali excluși din partid la finele anului trecut. Pârât este PNL Argeș în frunte cu liderul Adrian Miuțescu.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend