spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, despre congresul PSD: „Un grup de 10 persoane a acţionat ca o mafie ordinară“

Facebook Twitter Google+
Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, despre congresul PSD: „Un grup de 10 persoane a acţionat ca o mafie ordinară“

Catalin 2După ce Mihai Sturzu a dezvăluit că în sală circulau bilețele cu listele celor care trebuiau să fie votați, deputatul Rădulescu vine și el cu mărturii despre ”mafia” și „cooperativa masonica-securista” din partid. Duminică, după ce a pierdut un loc de vicepreşedinte la nivel na ţional la alegerile Congresului, Cătălin Rădulescu a publicat pe una dintre paginile de Facebook (FB) un mesaj de mulţumire la adresa organizaţiilor ce l-au votat, dar s-a arătat mîhnit de „cooperativa masonica – se­curista“ care „a acţionat ca o mafie ordinară trimiţînd bilete în sală şi ce­rând să fie tăiaţi de pe listă cei care nu sînt Yes-mani“.

Iată textul scris pe pagina de FB a lui Cătălin Rădulescu:

Vreau sa le multumesc tuturor prietenilor mei si Organizaţiilor acestora care m-au susţinut astăzi pen­tru funcţia de Vicepresedinte Psd si mi-au dat cele aproape 1000 de voturi din 3800 de votanti: Org. mele Psd Arges si Psd Diaspora, Psd Prahova, Psd Dambovita, Psd Brasov, Psd Hunedoara, Psd Caras, Psd SECT 1 Buc, Psd SECT 2 Buc, Psd SECT 6 Buc, Psd Vaslui, Psd Ca­­larasi cat si altora care mi-au spus ca mi-au dat voturile dar probabil m-au tăiat pe mine. Astăzi am văzut ca am fost apreciat insa cooperativa masonica-securista, un grup de 10 persoane care au ocupat con­ducerea camerei Deputatilor si acum partidul, a acţionat ca o mafie ordinara trimitand bilete in sala si cerând sa fie taiati de pe lista cei care nu sunt Yes-mani: Constantin Nita, Mihai Fifor, Catalin Radu­­lescu, Adrian Dobre si Nicolae Banici­oiu (care spune el, a fost pana la urma vo­­tat din cauza unui posibil scandal mediatic). Am văzut ca s-a jucat urat si sub­ur­ban, mafiotic, nelasand la latitudinea de­legatilor sa aleagă, dându-se buletine in plicuri Presed de organizaţii (cu siguranţă mai multe decât Delegaţii celor care trebuiau sa fure). Nu sunt supărat dar sunt dezamăgit de modul mizerabil in ca­re se fac alegerile in partidul meu Psd. Am inteles astăzi totodata ca minciuna e la rang f mare in rândul colegilor mei de par­tid si ii asigur ca prin alegerea unor personaje care unele dintre ele au singura calitate de informatori, si îndepărtarea unor oameni valorosi, Preşedinţi de org judeţene, nu a făcut decât sa creeze o mai mare ruptura in partid. In rest s-ar putea ca nu peste mult timp sa plângă. Dep CĂTĂLIN MARIAN RADULESCU.

Surpriză, însă! După scandalul de luni cu Mihai Sturzu căruia i s-a interzis accesul în sediul PSD, deputatul Rădulescu a șters postarea de pe Facebook.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....