spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Deputatul de Curtea de Argeş uimit de speculaţiile pe marginea stării sale de sănătate – Mircea Drăghici: Sunt obişnuit însă cu mârşăviile unora !

Facebook Twitter Google+

La mijlocul săptămînii trecute  pe fluxurile de ştiri a aprut informaţia potrivit căreia deputatul Mircea Drăghici a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în urma unui accident vascular care i-a afectat partea dreaptă a feţei, inclusiv ochiul. Ce a urmat e uşor de dedus şi o adevărată polemică s-a iscat în lumea politică argeşeană în urma aparişiei acestei ştiri.

Conform comunicatului remis de cabinetul parlamanter la deputatului Mircea Drăghici, medicii „i-au făcut analize, este stabil, şi i-au recomandat să evite orice stres sau emotie în perioada următoare”.

Într-o anume parte a presei centrală însă, a apărut informaţia că deputatul ar fi suferit un atac cerebral, fiind amplificată informaţia de bază, pentru ca ulterior, la NewsIn, agenţia de presă a PDL- aceeaşi care furniza date eronate şi despre starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu, spunându-se despre el că a suferit nu un stop cardiac ci doar o simplă stare de lipotimie- să apară o declaraţie a managerul Spitalului Floreasca, prof. dr. Radu Macovei. Acesta  a declarat că deputatul PSD Mircea Drăghici s-a prezentat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru „un examen medical minor”, şi nu pentru că ar fi suferit un atac cerebral. „Deputatul nu a fost internat în spital nicio secundă, pentru că nu au existat niciun fel de motive. Oricine poate veni la o investigaţie medicală pentru că îl doare o mână şi apoi pleacă acasă pe picioarele lui. Dacă ar suferit un atac cerebral, cu siguranţă nu ar mai fi putut pleca acasă într-un timp scurt”, a spus Macovei. Ce este drept, şi comunicatul de presă a lăsat ceva loc de interpretări, nefiind menţionat clar că deputatul nu a fost internat.

Deputatul Mircea Drăghici nu îţi poate explica nici el de ce au reieşit aceste discuţii şi a precizat că doctorul Macovei nu a oferit foarte multe amănunte întrucât, atunci când este vorba despre persoane publice cu funcţii, se încearcă minimalizarea situaţiei, nu aplanarea lor, pentru a le proteja imaginea.

„Nu am fost internat, nici nu am dorit să fiu internat. Am mai avut pusee de tensiune. M-am prezentat la spital pentru că, ieri dimineaţă, colegii au observat că partea dreaptă a feţei mi s-a înnegrit pentru că mi se spărseseră vasele de sânge. Am fost consultat de doi medici generalişti şi un neurochirurg, mi-au spus că am avut noroc, că nu este nimic grav şi mi-au dat tratament. Sunt în ordine acum, în afara faptului că arăt de parcă am avut un meci cu Mihai Leu pe partea dreaptă a feţei. Nu ştiu de unde a ieşit acest tam-tam, nu ştiu nici cine a avut aceste intenţii, sau cum s-a ajuns la asemenea interpretări. Cei care vor să inventeze e treaba lor. Probabil portocalii vor să spună că nici nu am fost la doctor. Eu am foaia de evaluare de la medici. Sunt obişnuit însă cu mârşăviile. Mie unuia nu îmi folosea la nimic să inventez o problemă de sănătate, pe mine m-ar vulnerabiliza dacă aş fi avut vreo slăbiciune medicală”, a afirmat Mircea Drăghici.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....