Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Deputatul de Curtea de Argeş uimit de speculaţiile pe marginea stării sale de sănătate – Mircea Drăghici: Sunt obişnuit însă cu mârşăviile unora !

Publicat

in

La mijlocul săptămînii trecute  pe fluxurile de ştiri a aprut informaţia potrivit căreia deputatul Mircea Drăghici a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în urma unui accident vascular care i-a afectat partea dreaptă a feţei, inclusiv ochiul. Ce a urmat e uşor de dedus şi o adevărată polemică s-a iscat în lumea politică argeşeană în urma aparişiei acestei ştiri.

Conform comunicatului remis de cabinetul parlamanter la deputatului Mircea Drăghici, medicii „i-au făcut analize, este stabil, şi i-au recomandat să evite orice stres sau emotie în perioada următoare”.

Într-o anume parte a presei centrală însă, a apărut informaţia că deputatul ar fi suferit un atac cerebral, fiind amplificată informaţia de bază, pentru ca ulterior, la NewsIn, agenţia de presă a PDL- aceeaşi care furniza date eronate şi despre starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu, spunându-se despre el că a suferit nu un stop cardiac ci doar o simplă stare de lipotimie- să apară o declaraţie a managerul Spitalului Floreasca, prof. dr. Radu Macovei. Acesta  a declarat că deputatul PSD Mircea Drăghici s-a prezentat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru „un examen medical minor”, şi nu pentru că ar fi suferit un atac cerebral. „Deputatul nu a fost internat în spital nicio secundă, pentru că nu au existat niciun fel de motive. Oricine poate veni la o investigaţie medicală pentru că îl doare o mână şi apoi pleacă acasă pe picioarele lui. Dacă ar suferit un atac cerebral, cu siguranţă nu ar mai fi putut pleca acasă într-un timp scurt”, a spus Macovei. Ce este drept, şi comunicatul de presă a lăsat ceva loc de interpretări, nefiind menţionat clar că deputatul nu a fost internat.

Deputatul Mircea Drăghici nu îţi poate explica nici el de ce au reieşit aceste discuţii şi a precizat că doctorul Macovei nu a oferit foarte multe amănunte întrucât, atunci când este vorba despre persoane publice cu funcţii, se încearcă minimalizarea situaţiei, nu aplanarea lor, pentru a le proteja imaginea.

„Nu am fost internat, nici nu am dorit să fiu internat. Am mai avut pusee de tensiune. M-am prezentat la spital pentru că, ieri dimineaţă, colegii au observat că partea dreaptă a feţei mi s-a înnegrit pentru că mi se spărseseră vasele de sânge. Am fost consultat de doi medici generalişti şi un neurochirurg, mi-au spus că am avut noroc, că nu este nimic grav şi mi-au dat tratament. Sunt în ordine acum, în afara faptului că arăt de parcă am avut un meci cu Mihai Leu pe partea dreaptă a feţei. Nu ştiu de unde a ieşit acest tam-tam, nu ştiu nici cine a avut aceste intenţii, sau cum s-a ajuns la asemenea interpretări. Cei care vor să inventeze e treaba lor. Probabil portocalii vor să spună că nici nu am fost la doctor. Eu am foaia de evaluare de la medici. Sunt obişnuit însă cu mârşăviile. Mie unuia nu îmi folosea la nimic să inventez o problemă de sănătate, pe mine m-ar vulnerabiliza dacă aş fi avut vreo slăbiciune medicală”, a afirmat Mircea Drăghici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

REVINE MILIȚIA ? Noul ministru de Interne produce CUTREMUR: vrea să schimbe numele Poliției Române

Publicat

in

De

Marcel Vela își dorește să schimbe numele Poliției Române în Poliție Națională pentru a exista o diferențiere de Poliția Locală, astfel încât să nu mai fie suprapuse atribuțiile agenților. „Vreau rebranduirea”, a spus ministrul de Interne. Schimbarea numelui unei instituții de o asemenea amploare înseamnă un efort logistic considerabil, asta pentru tot ceea ce are, în acest moment, numele ”Poliția Română” va trebui schimbat și marcat cu numele ”Poliția Națională”.

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, ar trebui o delimitare clar pentru a nu fi suprapuse atribuțiile fiecărei entități. Declarațiile au fost prezentate într-un video de reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

HALUCINANT! POLIȚIȘTI deposedaţi de arme şi BĂTUȚI CRUNT de un clan DE ROMI – CE AU DECIS PROCURORII

Publicat

in

De

Așa cum relatam într=o știre anterioară, doi poliţişti care urmăreau doi suspecţi au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost deposedaţi de armele din dotare şi bătuţi de rudele suspecţilor. Înainte de a rămâne fără pistoale, poliţiştii au tras 12 focuri de armă.

Cei doi poliţişti i-au urmărit în trafic pe cei doi suspecţi şi chiar au tras nouă focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii. Suspecţii au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina din Vâlcea, iar acolo, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele acestora. Cei doi poliţişti au fost #bătuţi cu sălbăticie, iar în timpul scandalului, pistoalele le-au căzut pe pământ. Poliţiştii au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă. Pentru aplanarea conflictului, agenţii au cerut întăriri, iar la faţa locului au ajuns alte echipaje ale Poliţiei. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut. În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului.

Imediat în sprijinul polițiștilor a sosit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani. Cei doi polițiști au fost transportați la o unitate spitalicească în vedere acordări de îngrijiri medicale. Până în momentul de față au fost conduse la audieri mai multe persoane, fiind identificați agresorii.

Cei doi suspecţi principali în cazul de ultraj, lipsire de libertate şi nerespectarea regimului armelor de la Călina – Prundeni, din judeţul Vâlcea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Este vorba despre doi bărbaţi de 28 şi respectiv 31 de ani, care au fost duşi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Cătălin Udrea.    Joi, 21 noiembrie, se va decide dacă vor rămâne sau nu în arest. „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au dispus, la data de 20 noiembrie, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspecţilor Bursă Marin şi Bursă Constantin, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La data de 21 noiembrie 2019, aceştia urmează a fi prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend