Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Demisie cu repetiţie la Câmpulung ! Directorul Grigore Stănescu şi-a dat demisia de le şefia Spitalului Municipal

Facebook Twitter Google+
Demisie cu repetiţie la Câmpulung ! Directorul Grigore Stănescu şi-a dat demisia de le şefia Spitalului Municipal

După o încercare neconcretizată, în urmă cu trei ani, managerul Spitalului Municipal din  Cîmpulung şi-a depus oficial demisia. Nu, nu din organizatia de partid a PSD, ci din cea şef al Spitalului Municipal. Medicul Grigore Stănescu, membru PSD de frunte şi-a înaintat demisia primarului Liviu Ţîroiu, colegul său de partid, fără a motiva acest gest Sigur este faptul că demisia a fost înregistrată la Primăria Cîmpulung încă de la începutul lunii noiembrie, însă, totul a fost ţinut sub tăcere de autorităţile locale, care sperau, şi încă mai speră, că medicul Stănescu, care a invocat, oficial, motive personale, se va răzgîndi, aşa cum a făcut şi în toamna lui 2015.

Reamintim ca 28 septembrie 2015, demisia anuntata a managerului Spitalului municipal Câmpulung, dr. Grigore Stănescu, a cauzat un protest spontan în Pavilionul Administrativ al instituţiei de sănătate publică. Mai mulţi angajaţi din cadrul spitalului câmpulungean au încercat să-şi arate susţinerea pentru manager în speranţa că acesta îşi va retrage demisia.

CITESTE AICI CE SPUNEA IN 2015 medicul Stanescu si Liviu taroiu despre prima demisie a sefului Spitalului

Demisia de acum managerului nu este singura înregistrată în acest an la nivelul structurii de conducere a Spitalului Municipal. În luna iunie, medicul Toma Berevoianu a spus „adio” funcţiei de director medical, preferînd să se dedice în continuare doar meseriei de chirurg.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....