Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Decontaminarea terenurilor prin metode in-situ

Publicat

in

Fara excavare sau alte metode ce presupun mutarea pamantului

Decontaminarea prin metoda in-situ presupune efectuarea operaţiilor de eliminare în mediul poluat (zona nesaturată sau zona saturată), fără a se muta solul poluat. Aceaste procedee de depoluare se aplică în general, în zonele unde sunt amplasate cladiri si nu sunt posibile metodele traditionale.  Prin acest procedeu se urmăreşte decontaminarea solului şi a panzei freatice. Procesul de tratare in-situ a solului poluat se realizeaza până se ajunge la normele stabilite acordul sau autorizaţia de mediu.

 

Tehnica folosita

Depinzand de obiectivul impus se folosesc mai multe tipuri de depoluare in-situ:

 

  Oxidarea chimică;

  Extracţia gazelor din sol (ventilarea solului);

  Bio-ventilarea;

  Spălarea hidraulică (metoda pump & treat);

  Executarea de tratamente termice in-situ.

 

Pentru astfel de tratamente este nevoie de o firma specializata. Sc Sareco Business Invest SRL ofera solutii si servicii de decontaminare.  Ne puteti contact ape www.sareco.ro . 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Mesaj tranșant împotriva Brexit! Organizatorii Săptămânilor modei de la Milano și Londra își unesc forțele

Publicat

in

De

Camera de Modă din Italia și Consiliul pentru Modă din Marea Britanie au semnat un acord pentru a reloca o parte din prezentările din cadrul Săptămânii modei de la Londra (14 – 18 februarie) la evenimentul similar organizat la Milano în ianuarie, potrivit Reuters.

Astfel, Săptămâna modei de la Milano, dedicată colecțiilor masculine de toamnă/iarnă, va găzdui prezentările brandurilor Stella McCartney, Alexander McQueen și A-Cold-Wall de Samuel Ross.

„Este un mesaj politic de colaborare. Prea multe granițe nu sunt benefice pentru industria modei. Dar este și un mesaj de la prietenii noștri britanici care spun că, în pofida Brexit-ului, vor să continue să facă parte din industria modei europeană”, a declarat Carlo Capasa, șeful Camerei de Modă din Italia.

Acesta a adăugat că moda este „un pod între țări”.

Citește și: Cutremur devastator în Filipine! S-a înregistrat magnitudinea de 6,9 grade

Aceasta va fi prima prezentare la Milano pentru Samuel Ross – desemnat cel mai bun designer debutant britanic în moda masculină la Fashion Awards 2018 -, dar McCartney şi McQueen sunt obişnuiţi ai podiumului italian.

Un spaţiu dedicat „showroom-ului Londrei”, care va include zece designeri britanici şi cinci italieni emergenţi va fi organizat în timpul Săptămânii modei de la Milano, programată în perioada 10 – 14 ianuarie 2020.

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson a câștigat alegerile parlamentare din Marea Britanie desfăşurate joi. Partidul Conservator al lui Boris Johnson vrea ca Marea Britanie să se retragă din Uniunea Europeană indiferent dacă se va ajunge la un acord cu aceasta sau nu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Oficial britanic: Acordul pentru Brexit se va întoarce în Parlament înainte de Crăciun

Publicat

in

De

Premierul britanic Boris Johnson intenționează să trimită noul acord pentru Brexit în Parlament înainte de Crăciun, a declarat duminică adjunctul ministrului de Finanțe, Rishi Sunak, relatează site-ul agenției Reuters, conform Mediafax.

„Mandatul superior pe care l-am obținut în alegerile acestea este de a duce Brexit la bun sfârșit. Vom ieși din Uniunea Europeană în câteva săptămâni, până la sfârșitul lunii ianuarie. Intenția noastră este ca acordul de retragere să fie votat în Parlament înainte de Crăciun”, a declarat Sunak.

Partidul Conservator condus de premierul Boris Johnson a obţinut vineri 364 de locuri (43,6%) în Camera Comunelor, faţă de Partidul Laburist, de opoziţie, care a obţinut doar 203 locuri (23,25%).

Boris Johnson a promis că va face tot ce este posibil pentru ca Marea Britanie să iasă din UE până la 31 ianuarie 2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend