spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

De ziua lor, persoanele cu handicap au fost sărbătorite la Curtea de Argeş

Facebook Twitter Google+
De ziua lor, persoanele cu handicap au fost sărbătorite la Curtea de Argeş

„Învăţăm să zâmbim împreună”. Acesta a fost titlul proiectului desfăşurat astăzi, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap, la Centru de zi Sf. Iustinian din Curtea de Argeş.

Scopul evenimentului a fost acela de a promova integrarea socială a persoanelor cu handicap ca cetăţeni activi, reducerea gradului ridicat de marginalizare/excludere a persoanelor cu dizabilităţi, prin conştientizarea calităţilor şi abilităţilor acestora.

”. „Prin intermediul proiectului „Învăţăm să zâmbim împreună” am încercat şi noi să aducem o mică bucurie persoanelor cu dizabilităţi şi nu doar acestora, dar să şi atragem atenţia cetăţenilor asupra faptulu că persoanele cu handicap îşi pot găsi un loc în societate”, au spus reprezentanţii Centrului „Sf. Justinian”.

Cea mai emoţionantă parte a evenimentului a fost aceea în care persoanele cu handicap au prezentat o serie de obiecte decorative, specifice sărbătorilor de iarnă, confecţionate de ei din diferite materiale.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments