spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

De urgenta, toti parintii vor fi chemati la scoala – Balena Albastra face victime in Arges

Facebook Twitter Google+
De urgenta, toti parintii vor fi chemati la scoala – Balena Albastra face victime in Arges

In perioada imediat urmatoare, in tot judetul Arges vor avea loc sedinte cu parintii ce vor avea ca principala tema de discutie jocul Balena Albastra. Decizia vine din partea sefului ISJ, Dumitru Tudosoiu, in contextul in care ieri, la Scoala Carol I din Curtea de Arges mai multi elevi au fost gasiti zgariati pe maini, semn ca s-ar fi apucat de jocul mortal.

“Copiii s-au zgâriat pe mâini cu capătul ujnei ascuțitori. Au considerat că astfel sunt și ei jucători ai acestei aplicații. Am luat măsuri acolo. Copiii au primit consiliere psihologică, am anunțat familiile copiiilor. Vom face ședințe cu părinții în tot județul pentru a-i informa despre acest fenoment. Cu diriginții trebuie să monitorizăm activitatea elevilor atît la ore cât și în pauze pentru a preîntâmpina astfel de cazuri în județul nostru”, a afirmat șeful inspectoratului școlar județean Argeș Dumitru Tudosoiu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....