spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

De teama DNA-ului, corupții fac orice numai să nu fie prinși și averea să nu le fie confiscată. Vezi cum se negocia șpaga în județul Hunedoara

Facebook Twitter Google+
De teama DNA-ului, cei care se simt cu musca pe căciulă fac orice numai să nu fie prinși și să nu le fie confiscată averea.

Şefi de instituţii publice şi oameni de afaceri din judeţul Hunedoara foloseau o metodă inedită de a comunica şi de a-şi negocia şpăgile fără a fi interceptaţi.

Potrivit unor surse citate de hunedoaralibera.ro, trucarea licitaţiilor avea la bază o înţelegere care se perfecta prin intermediul unei căsuţe de e-mail. Astfel, se pare că negocierile privind comisioanele erau purtate pe o căsuţă de e-mail creată anume pentru această manevră. Mesajele erau scrise în ciorne şi, pentru protecţia informaţiilor, rămâneau acolo fără a fi transmise cuiva. Numărul persoanelor care aveau parolele de la contul respectiv era limitat, pentru siguranţa operaţiunilor.

În mai multe cazuri, pentru a fi siguri că vor câştiga licitaţiile, „firmele de casă” se prezentau mereu cu cel mai mic preţ. După semnarea contractului de finanţare, conducerea instituţiei suplimenta valoarea lucrărilor cu până la 50%, aşa că profitul era asigurat, iar parandărătul achitat.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments