Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De Paşti, Cetatea Poienari rămâne închisă – De Sărbările Pascale, alte instituții de cultură sunt deschise VEZI PROGRAMUL

Publicat

in

Pentru ca argeșenii să își poată petrece zilele libere din perioada Sărbătorile Pascale într-un mod cât mai plăcut, instituțiile de cultură – muzeele aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș vor fi deschise pentru publicul larg după următorul program:
• Cetatea Poienari rămâne închisă. Măsura a fost luată pe 27 martie 2019, după ce în zonă au fost zăriți urși. Cetatea va fi redeschisă numai atunci când pericolul va fi îndepărtat.
Muzeul Golești:
– Vineri, 26 aprilie – DESCHIS – între orele 08.00 – 18.00
– Sâmbătă, 27 aprilie, și duminică, 28 aprilie – ÎNCHIS
– Luni, 29 aprilie – DESCHIS – între orele 08.00 – 18.00
– Marți, 30 aprilie – DESCHIS – între orele 08.00 – 18.00
– Miercuri, 1 mai – DESCHIS – între orele 08.00 – 18.00
 
Centrul de Cultură Brătianu (Vila Florica):
– Vineri, 26 aprilie – DESCHIS – între orele 08.00 – 14.00
– Sâmbătă, 27 aprilie, duminică, 28 aprilie, și duminică 29 aprilie – ÎNCHIS
– Marți, 30 aprilie – DESCHIS – între orele 08.00 – 16.00
– Miercuri, 1 mai – DESCHIS – între orele 08.00 – 16.00
 
Muzeul Județean Argeș
• Castrul roman Câmpulung-Jidova
 
– Vineri, 26 aprilie – DESCHIS – 9.00 – 17.00
– Sâmbătă, 27 aprilie – DESCHIS – 9.00 – 17.00
– Duminică, 28 aprilie – ÎNCHIS
– Luni, 29 aprilie – ÎNCHIS
– Marți, 30 aprilie – DESCHIS – – 9.00 – 17.00
– Miercuri, 1 mai – DESCHIS – 9.00 – 17.00
• Expoziţia memorială „Dinu Lipatti“
 
– Vineri, 26 aprilie – DESCHIS – 9.00 – 17.00
– Sâmbătă, 27 aprilie – DESCHIS – 9.00 – 17.00
– Duminică, 28 aprilie – ÎNCHIS
– Luni, 29 aprilie – ÎNCHIS
– Marți, 30 aprilie – DESCHIS – 9.00 – 17.00
– Miercuri, 1 mai – DESCHIS – 9.00 – 17.00
• Expoziţia permanentă de Ştiinţele Naturii, Expoziţia permanentă de istorie, Muzeul Sportului Argeşean, Cabinet numismatic, Expoziţia „Flori de mină – comorile adâncurilor“, Planetariul, Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna“ și Galeria Naţională de Artă Naivă
 
– Vineri, 26 aprilie – DESCHIS – 10.00-14.00
– Sâmbătă, 27 aprilie – ÎNCHIS
– Duminică, 28 aprilie – ÎNCHIS
– Luni, 29 aprilie – ÎNCHIS
– Marți, 30 aprilie – DESCHIS – 10.00-14.00
– Miercuri, 1 mai – DESCHIS – 10.00-14.00
• Vizita la Planetariu se poate face doar cu rezervare la tel. 0723.344.586.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Acești angajați nu vor mai fi taxați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că nu intenţionează să schimbe legislaţia în cazul facilităţilor pentru IT-işti, însă a subliniat că nu crede în regimuri fiscale discriminatorii.

„Ştiţi că am avut nişte declaraţii legate de IT-işti. Deocamdată nu intenţionez să schimb legislaţia, dar o spun limpede: nu cred în regimuri fiscale discriminatorii. Regimurile fiscale discriminatorii generează extrem de multă tensiune, inclusiv presiuni uriaşe asupra Guvernului, pentru că dacă cineva beneficiază de un regim fiscal, oricine altcineva este legitimat să ceară un regim fiscal şi până la limita toată va spune ‘nu mai vrem să plătim impozit’ şi are argumente suficient de puternice”, a spus Orban la dezbaterea organizată de Confederaţia patronală Concordia „Dialog pentru dezvoltare”.

El a adăugat că facilităţile pentru IT au fost acordate în 2001 şi că la acea dată au avut un efect mult mai puternic în contextul impozitării progresive

Vezi și

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tăierea fondurilor europene- România grav afectată! Corina Crețu oferă soluția

Publicat

in

De

Negocierea bugetului UE a fost întotdeauna un subiect dificil de abordat și iată că România se află în posibilitatea de a resimți efectele tăierii fondurilor europene. 

Potrivit flux24.ro, România, grav afectată de posibila tăiere a fondurilor europene de coeziune dorită de Germania, Suedia, Austria, Finlanda și Olanda. AVERTISMENT: ”Efecte negative nu doar asupra dezvoltării regiunilor şi oraşelor UE, dar și riscuri politice grave”.

O coaliţie de oraşe, regiuni şi asociaţii care susţine politica europeană de coeziune le-a cerut marţi liderilor statelor UE ca în viitorul cadru financiar multianual pentru perioada 2021-2027 să fie menţinut bugetul din actuala perioadă de programare ce se încheie în 2020 alocat politicii de coeziune, politică menită să reducă decalajele de dezvoltare în interiorul UE.

Alianţa pentru Coeziune, ce reuneşte 122 de regiuni, 140 de oraşe şi unităţi administrativ-teritoriale ce însumează 97% din populaţia UE, a trimis marţi o scrisoare preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, precum şi tuturor şefilor de stat sau de guvern din ţările UE pentru a le solicita alocarea unei finanţări suficiente pentru politica de coeziune.

Sunt foarte îngrijorată de propunerea Preşedinţiei finlandeze, care vizează reduceri masive din fondurile europene pentru ţările mai puţin dezvoltate. Tocmai de aceea cred că România împreună cu prietenii, mai ales cei din estul european, trebuie să facă front comun pentru a apăra această propunere a Comisiei Europene, care a fost depusă pe masa Parlamentului şi Consiliului European încă din 2 mai 2018”, a spus Corina Creţu.

Negocierea bugetului UE este mereu o chestiune dificilă, ce provoacă disensiuni între statele beneficiare nete şi contributoare nete. Cele din urmă consideră că în prezent există noi priorităţi pentru viitorul cadru financiar multianual, precum migraţia, apărarea sau mediul, ceea ce ar diminua alocările pentru politicile tradiţionale, respectiv politica de coeziune şi politica agricolă comună, spre nemulţumirea statelor central şi est-europene, care acuză de asemenea introducerea unor condiţionalităţi noi pentru accesarea fondurilor europene. Situaţia este complicată şi mai mult de retragerea Regatului Unit din UE, un stat care a fost contributor net la bugetul comunitar.

Vezi și :

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend