Conecteaza-te cu noi

Administratie

DE MAXIM INTERES !  Reduceri de până la 10% pentru cetatenii care-și platesc anticipat impozitul și contribuțiile sociale 

Publicat

in

Autoritățile vor să încurajeze, prin reduceri de taxe, plata anticipată a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice cu venituri independente pentru anul 2018, conform unui proiect de act normativ al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Concret, contribuabilii ar putea beneficia chiar și de reduceri de până la 10% din sumele datorate statului. Pentru a încuraja plata anticipată a impozitului și a contribuțiilor sociale pentru veniturile independente obținute de persoanele fizice, reprezentanții MFP au propus, printr-un proiect de ordonanță de urgență lansat joi în dezbatere publică, un sistem de reduceri de taxe pentru anul 2018.
Concret, se dorește introducerea de bonificații pentru contribuabilii care-și achită mai repede obligațiile, sumele datorate statului urmând să scadă cu:
10%, dacă declarația unică se depune online până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 decembrie 2018;
5%, dacă declarația unică se depune online până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 martie 2019;
5%, dacă declarația unică se depune în format tipărit până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 decembrie 2018.
După cum este prevăzut în proiectul de OUG, reducerea de 5% sau 10% se va aplica atât la impozitul pe venit, cât și la contribuțiile sociale. Cu alte cuvinte, persoanele fizice ar beneficia de o reducere de 5-10% la impozitul datorat și de o reducere de 5-10% la contribuțiile datorate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Alertă maximă -Incendiu la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, la numarul 112 a fost sesizat un incendiu la un cos fum cu posibilitatea extinderii la casă în municipiul Curtea de Argeș. La fata locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere.

Revenim cu detalii…

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ca să vadă SUPER TV în HD, Dan Manu și-a luat televizor scump, la birou !

Publicat

in

-Președintele CJ Argeș mai dă și aproape 2000 euro ca să fie abonat la ziare

Probabil pentru că, in sfârșit, a aflat că Super TV este singura televiziune HD din Argeș, Dan Manu a decis să-și cumpere, pentru biroul său de mare șef al județului, un televizor de ultimă generație in valoare de 3500 lei. E o decizie bună, am putea spune, și asta pentru că, de-acum, Dan Manu va avea posibilitatea să vadă doar la Super TV realitatea din județ in format HD, detaliat și fără distorisunile sau puricii televiziunilor de casă.

Sincer, ăsta nu ar fi un motiv de mare supărare ca la cabinetul preşedintelui CJ Argeş se cheltuie banul public pentru vedea realitatea din județ. Nu ! Un motiv de supărare ar fi daca, de-acum, Dan Manu nu ar renunța la ochelarii de cal, nu de alta dar cu o televiziune HD si un televizor de ultima generație nu mai poti refuza perceperea realității în întreaga ei complexitate, asa cum se vede in HD…

Sa mai spunem ca pentru biroul lui Dan Manu se mai cumpara si un laptop de 6500 lei, o cafetieră, dar si mobilier de vreo 30.000 lei. Pai da, altfel vezi „Chestiuni Arzătoare” cu Iulian Uță sau „Verde-n Față” cu Grigore Cartianu, emisiunile fanion ale Super TV HD. Domnu` Manu, ati uitat sa luati alune !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend