Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DE INTERES! De mâine seară restricţii de circulaţie în Curtea de Argeş ! Bulevardul va fi blocat sambătă

Facebook Twitter Google+
DE INTERES! De mâine seară restricţii de circulaţie în Curtea de Argeş ! Bulevardul va fi blocat sambătă

În intervalul 9-10 noiembrie a.c., pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, circulația va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona Podului Lukoil, pentru desfășurarea unei competiții sportive. Este vorba despre ediția a II-a a Duatlonului Regal Invictus, un eveniment sportiv dedicat Zilei Veternilor.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., între orele 02.00 – 06.00, staționarea pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, peâ tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona Podului Lukoil, va fi interzisă.

De asemenea, în cursul zilei de 10 noiembrie a.c., în intervalul 06.00 – 15.00, circulația va fi interzisă pe același tronson.

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflați în teren.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....