Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De azi a început campania electorala în Argeş – VEZI cum şi unde se votează

Publicat

in

De astăzi, 27 mai 2017, ora 0,00, în două unităţi acomune din Argeş în care vor avea loc în data de 11 iunie alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar începe campania electorală. Este vorba de comunele Valea Danului si Domneşti

Campania electorală se va desfăşura astfel timp de 15 zile înainte de data alegerilor, urmând a se încheia pe 10 iunie la ora 7.00.  Depunerea candidaturilor pentru funcţia de primar a avut loc în perioada 16 – 22 mai. Contestaţiile la candidaturi au putut fi depuse până pe 24 mai, fiind soluţionate în termen de 24 de ore. Candidaturile rămân definitive în data de 28 mai.

La Valea Danului a fost deja depusa o contestatie ce viyeaya candidatura liberalului Vasile Preda. Teoretic, ea a fost depusa la o zi dupa termenul limita insa instanta a acordat un termen rapid de judecata, mai exact luni, 29.05.

Listele electorale permanente se tipăresc până cel târziu pe 9 iunie, cu două zile înaintea datei alegerilor.
Votarea va începe pe 11 iunie la ora 7.00 şi se va închide în aceeaşi zi la ora 21.00.  Conform Legii 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa, după caz.
Alegătorii pot vota numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea şi unde sunt înscrişi în lista electorală permanentă sau în copia de pe lista electorală complementară.

ACTUAL

Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

Publicat

in

De

Dezvăluiri din interiorul Uniunii Salvați România! Soția lui Dan Barna, Dana Olguța Totolici, i-a umilit pe membrii USR care n-au tras în campanie pentru partenerul său de viață.

Dana Olguța Totolici a intervenit într-o şedinţă a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras în campanie pentru soţul său, informează Adevărul.

Mai-mariiUSR au analizat aseară, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor. La un moment dat, Olguţa Barna, care se afla lângă soţul său, a răbufnit.

Pe grupul intern al USR, mai mulţi membri ai partidului au criticat intervenţia Olguţei Barna. Liderii USR au discutat aseară, informal, pe un chat video, despre înfrângerea lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale. La un moment, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Barna, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie. Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului.

Vezi și

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Mega-lovitură pentru șoferi- Puteți rămâne fără permis un an de zile

Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr muscelean prins cu numere false la mașină – S-a ales cu dosar penal

Publicat

in

De

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe str. Poenaru Bordea din municipiul Câmpulung, fără a poseda permis de conducere. Totodată, din verificări s-a stabilit că numărul provizoriu montat pe autoturism nu era atribuit acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend