spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

De azi a început campania electorala în Argeş – VEZI cum şi unde se votează

Facebook Twitter Google+
De azi a început campania electorala în Argeş – VEZI cum şi unde se votează

De astăzi, 27 mai 2017, ora 0,00, în două unităţi acomune din Argeş în care vor avea loc în data de 11 iunie alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar începe campania electorală. Este vorba de comunele Valea Danului si Domneşti

Campania electorală se va desfăşura astfel timp de 15 zile înainte de data alegerilor, urmând a se încheia pe 10 iunie la ora 7.00.  Depunerea candidaturilor pentru funcţia de primar a avut loc în perioada 16 – 22 mai. Contestaţiile la candidaturi au putut fi depuse până pe 24 mai, fiind soluţionate în termen de 24 de ore. Candidaturile rămân definitive în data de 28 mai.

La Valea Danului a fost deja depusa o contestatie ce viyeaya candidatura liberalului Vasile Preda. Teoretic, ea a fost depusa la o zi dupa termenul limita insa instanta a acordat un termen rapid de judecata, mai exact luni, 29.05.

Listele electorale permanente se tipăresc până cel târziu pe 9 iunie, cu două zile înaintea datei alegerilor.
Votarea va începe pe 11 iunie la ora 7.00 şi se va închide în aceeaşi zi la ora 21.00.  Conform Legii 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa, după caz.
Alegătorii pot vota numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea şi unde sunt înscrişi în lista electorală permanentă sau în copia de pe lista electorală complementară.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....