Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De 8 Martie, tichete cadou pentru femei

Publicat

in

Pentru 8 Martie 2017, compania Up România, unul dintre principalii furnizori de produse şi servicii de motivare a angajaţilor, estimează o creştere cu 20% în ceea ce privește acordarea de tichete cadou, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.  Astfel, 2017 ar fi al doilea an consecutiv marcat de o majorare consistentă a bugetelor alocate de către companii cadourilor pentru salariate la începutul primăverii. O analiză a ultimilor doi ani arată că numărul tichetelor cadou oferite de 8 Martie a crescut în 2016 cu 30% față de aceeași perioadă din 2015, iar în 2015 s-au înregistrat creșteri doar cu 10% față de 2014.

Această dinamică pozitivă în rândul companiilor care aleg să-şi surprindă colegele cu tichete cadou de 8 Martie – se explică, pe de o parte, prin evoluţia generală a economiei şi, pe de altă parte, prin stimulentele fiscale pentru tichetele cadou prevăzute de noile măsuri ale Codului Fiscal, aplicate din 2016.”, a declarat Elena Pap, directorul general al Up România.

Astfel, fiecare angajată poate primi de 8 Martie tichete cadou, iar pentru valori de până la 150 de lei, compania nu plătește contribuții salariale și patronale, iar salariata nu plătește impozit pe venit. În plus, valorile aferente tichetelor cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii brut anual.

Tichetele cadou pot fi acordate de orice companie, indiferent de mărimea acesteia, chiar şi dacă aceasta are doar un angajat.

Conform datelor Up România, în top cinci sectoare de activitate în care activează companiile care acordă tichete cadou găsim: industrie (33%), comerţ (25%), non-profit (9%), servicii (7%), construcţii şi imobiliare (6%). În ceea ce priveşte aprecierea acestui tip de beneficiu extra salarial la nivelul ţării, 10 judeţe distribuie 59% din totalul tichetelor cadou vândute, astfel: Bucureşti si Ilfov, Satu-Mare, Cluj, Braşov, Argeş, Timiş, Prahova, Hunedoara, Iaşi şi Mureş.  Companiile din regiunea Bucureşti si Ilfov ocupă primul loc la nivel de distribuţie pe regiuni (25%), urmate de companiile din regiunile N-V (16%), Centru (12%) şi N-E (11%).

În acest moment, 64% dintre companiile care acordă beneficii salariale sub formă de tichete de masă acordă şi tichete cadou.

“Tichetele cadou rezolvă provocarea companiilor care vor să ofere cadouri inspirate, dar şi simplu de achiziţionat şi gestionat. Încurajăm, aşadar, firmele din România să ofere tichete cadou doamnelor şi domnişoarelor de 8 Martie, pentru că acestea au  avantaje evidente pentru angajatori și beneficiari. În plus, angajatele se vor simţi apreciate şi importante pentru companie, ceea ce pe termen lung, înseamnă o echipă motivată, performantă şi fidelă obiectivelor comune”, a subliniat Elena Pap.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Lovitură dură pentru Codrin Ștefănescu! Fostul membru PSD, Ana Birchall, contraatacă: Ce om mic care se crede mare!”

Publicat

in

De

Ana Birchall și Codrin Ștefănescu au schimbat replici dure pe facebook, după ce fostul secretar general al social-democraților a fost chemat la DIICOT. „Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu.

În replică, fostul membru PSD, Ana Birchall, a scris : Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!

”Sunt absolut sigur că și ancheta de la Reșița se va finaliza curând. Și toți colegii mei din PSD Caraș își vor dovedi nevinovăția. Și cu această ocazie, vor înțelege toți că legislația privind activitatea partidelor politice mai trebuie îmbunătățită. Le doresc să fie uniți, curajoși și loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins că vor câștiga iar și alegerile locale și cele parlamentare. Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, pe Facebook.

”Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Ai fost citat, mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu… așa funcționează în orice stat normal!” a scris Ana Birchall, pe Facebook, unde a mai precizat că plângerea a fost făcută de un fost președinte executiv al PSD.

După mesajul de mai sus al lui Codrin Ștefănescu, Ana Birchall a scris, în replică: ”Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!” potrivit dcnews.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta a avertizat: Miopia politică se plătește!

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că i- a avertizar pe cei din PSD de uniunea dreptei PNL și USR  pe modelul USL 2012 , dar că nu l-au ascultat.„Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!” a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Fostul premier a informat că situația politică de acum seamănă cu cea din 2012. Atunci, USL-ul format din PNL și PSD au nimicit PDL-ul lui Traian Băsescu atât la alegerile locale, cât și la parlamentare. Ponta consideră că în această situație se regăsesc azi PNL și USR, care își vor uni forțele în punctele cheie, iar obiectivul principal va fi să învingă PSD.

„I-am avertizat pe cei din PSD că, luptând pentru alegeri de primari și președinți de CJ dintr-un singur tur ( cum a luptat PDL în 2011) , riscă să aibă soarta PDL din 2012 !!! Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!

Era clar că , pe modelul USL 2012, Dreapta va susține candidați unici în cele mai importante bătălii , indiferent de orgolii și interese de Partid – sloganul unificator va fi “Să învingem PSD cu orice preț” ( cum în 2012 trebuia să îl învingem pe Băsescu și PDL cu orice preț)!

Este acum clar că, din păcate, “conservele” securiste și liberale îl țîn pe Marcel Ciolacu și majoritatea PSD prizonieri și distrug orice tentativă logică de coalizare a Stângii ( care trebuia să recunoască și să promoveze ideea “uniți să învingem PNL și pe Iohannis cu orice preț”)! Misiunea celor care s-au “descoperit” votând în Noiembrie Guvernul PNL Orban după care au fost “teleghidati” la PSD direct la masă lui Ciolacu era limpede pentru orice om rațional! Principiul absolut al PSD încă din 2001 a fost să nu fie niciodată izolat pe scenă politică – un PSD izolat este inevitabil și întotdeauna un învins!

În față celei mai grave crize din istorie privind sănătatea publică, a unei crize economice și sociale care ar putea să fie mai gravă decât în 2010 și a unei țări vândute la bucată către “patronii” lui Orban, Costache sau Voiculescu- noi ne ducem cu viteză spre prăpastie!

Winter is coming – dar noi suntem ProRomania – și ținem doar cu România!” a declarat fostul premier.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend