Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

David Beckham se lansează în industria hotelieră

Publicat

in

David Beckham se lansează în industria hotelieră. Fostul fotbalist a anunţat că se va asocia cu Sands pentru a deschide primul său hotel, conform Travel+Leisure, potrivit news.ro.

Unitatea, numită The Londoner, va fi situată la Macao şi va avea drept temă oraşul Londra. Hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham (44 de ani).

Citește și: Primul muzeu al vaginului se deschide la Londra

„Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul”, a spus el.

Nu vor lipsi celebrele taxiuri londoneze, versiuni în miniatură ale celor mai populare străzi (Bond Street, Savile Row), şi o arhitectură inspirată de Palatul Westminster şi Big Ben. De gastronomie se va ocupa Chef Gordon Ramsay, prieten al lui Beckham.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Bugetul pe 2020 – deficit de 3,6%, creșterea pensiilor și a salariului minim / Asumarea răspunderii pe abrogarea OUG 114

Publicat

in

De

Bugetul pe anul 2020 va prevede un deficit de 3,6% „negociat cu Uniunea Europeană” și va include majorarea pensiilor și a salariului minim, a declarat luni vicepremierul Raluca Turcan, care nu a dorit însă să precizeze în ce fel va fi adoptat proiectul – prin asumarea răspunderii sau prin vot în Parlament.

Chestionată dacă Guvernul are în vedere asumarea răspunderii pentru bugetul pe 2020, Raluca Turcan a precizat că se va adopta „exact acea strategice care să nu permită PSD-eilor să-și facă tot felul de calcule meschine pe spinarea românilor”.

Turcan a făcut apel la partidele care susțin Guvernul „să sprijine în Parlament prezența și simplificarea procedurilor” și a acuzat PSD că „își propune să joace la ruleta rusească destinul românilor”.

„Nu vom accepta ca demersuri populiste și sinucigașe ale PSD să-și pună amprenta pe unica șansă de dezvoltare pe care o au românii prin bugetul pe 2020. Nu numai că am închis bugetul pe 2020, încercăm un deficit de 3,6% negociat cu UE care să ne permită să acoperim cheltuielile și crearea de venituri pentru susținerea întregii părți de cheltuieli pe anul viitor”, a adăugat vicepremierul Turcan.

Aceasta a mai spus că „Guvernul Orban 1 va face nu buget deștept și al prosperității” și „tot ce înseamnă drămuire la maxim a cheltuielilor nu va avea un impact major asupra bunăstării românilor”.

Asumarea răspunderii pe abrogarea OUG 114

Raluca Turcan a afirmat că Guvernul Orban își va asuma răspunderea pe abrogarea OUG 114. Marți, cabinetul va avea o primă lectură asupra abrogării OUG 114, „cu excepția părții referitoare la construcții”, a cărei abrogare ar „bulversa un domeniu care aduce plus valoare sectorului economic”.

Vicepremierul a afirmat că această ordonanță de urgență „ticăloasă” „a condus la toate creșterile de prețuri pe care le-au simțit românii în timp ce erau mințiți că o duc mai bine”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Specialistul numărul 1 în chirurgie robotică din lume, consilierul onorific al ministrului Sănătății, Victor Costache

Publicat

in

De

Trei medici de renume mondial fac parte, începând de astăzi, din echipa ministrului Sănătății, Victor Costache. Medicii Kak Khee Yeung – Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic și prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt, începând de astăzi, consilierii onorifici ai ministrului Sănătății.

„Am lucrat cu toți cei 3 medici care fac performanță ca specialiști, dar și ca manageri de top. Mă bucură și mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar și proiecte de cercetare care sunt priorități ale echipei mele. România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienți. Imi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume „, afirmă ministrul Sănătății, Victor Costache.

Kak Khee Yeung

Kak Khee Yeung conduce consorțiul formate din diferite spitale din Europa care încearcă să obțină finanțare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevărată cercetătoare translațională, este chirurg vascular, director de cercetare în Chirurgie Vasculară.

Sherif Sultan

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteană, este unul dintre cei mai bine cotați chirurgi și cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr. T Sloane Guy este specialistul numărul 1 în chirurugie robotica în lume.

T Sloane Guy

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend