spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dave Evans, solistul celebrei trupe AC/DC vine astăzi în Piteşti – INCEPE STONEBIRD FESTIVAL la CORBI

Facebook Twitter Google+
Dave Evans, solistul celebrei trupe AC/DC vine astăzi în Piteşti – INCEPE STONEBIRD FESTIVAL la CORBI

Astazi, 3 august, cu începere de la ora 12, celebrul Dave Evans-primul solist al celebrei trupe AC/DC, va participa la conferința de presă prilejuită de Festivalul Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce va avea loc între 10 și 12 august în comuna Corbi. Conferința de presă se va desfășura la Bibliotheque Pub din Pitești (Strada Victoriei nr. 16).

La conferința de presă vor participa: Dave Evans-primul solist al celebrei trupe AC/DC (Dave Evans va concerta în cadrul festivalului Stonebird), Virgil Baciu-primarul comunei Corbi, Daniel Ignat-coorganizator al festivalului și solistul trupei The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa și Mihai Capet-coorganizator al Festivalului Stonebird.

Prima ediție a STONEBIRD FESTIVAL se desfășoară în perioada 10 – 12 august, într-un loc fascinant, unde tradițiile, natura, istoria și rock-ul se întâlnesc pentru un mix perfect. Asta înseamnă STONEBIRD FESTIVAL – un eveniment de excepție va avea loc pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră, jud. Argeș. Aici veți găsi aer curat, iarbă bogată, peisaje unice, oameni simpli, tradiții, istorie, bucate românești. Dar și unele dintre cele mai bune trupe rock din țară și din lume.

Vedetele STONEBIRD FESTIVAL vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana.

Printre cei care vor susţine concerte în cadrul festivalului Stonebird, programat în perioada 10-12 august a.c. la Corbi, sunt nume de top precum trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea. Va concerta şi The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....