spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Danut Dinu – campanie electorala doar pe Facebook

Facebook Twitter Google+
Danut Dinu – campanie electorala doar pe Facebook

Fostul politist Danut Dinu va intra de vineri, 6 mai, in cursa pentru ocuparea locului de primar al municipiului Pitesti. Asa cum a mai spus in neumarate randuri, independentul Dinu nu are bani de campanie electorala elaborata drept pentru care o va face doar pe retelele de socializare. In aceasta dimineata acesta a post pe pagina sa urmatorul anunt:

„Pe 6 mai incepe campania electorala. Timp de o luna oameni pe care nu prea ii cunoasteti sau nu ii cunoasteti deloc si care nu au facut nimic pentru comunitate va vor invada cutiile postale , scarile de bloc , vor aparea sub stergatoare, pe clantele usilor, afisati in te miri ce locuri si va vor promite asa cum o fac de 26 de ani cate-n luna si in stele. Vor incerca sa va convinga intr-o luna… Vor reusi? Nu stiu.Eu o sa continui sa ma promovez pe FACEBOOK, reteaua pe care am ales sa comunic direct cu dumneavoastra de ani de zile , si ii rog pe cei care ma sustin sa ma ajute in aceasta luna deoarece nu imi pot permite alte forme de promovare. Fiecare like sau share conteaza .
Ii rog pe cei care nu ma plac sa imi dea unfriend sau block. Nu ma supar si le respect decizia . Asa e fair.
Voi candida independent pentru functia de PRIMAR dar si cea de CONSILIER LOCAL al municipiului Pitesti. ( asadar ma voi regasi pe doua liste)
Nu promit decat ca imi voi da silinta sa schimb lucrurile in bine. Am multe proiecte in minte insa nu stiu care sunt obligatiile financiare ale institutiei Primariei pe viitor . Treptat insa vor aparea si rezultatele pentru ca sunt un om al faptelor. Sunt un om realist si serios. Am o vasta experienta in lucrul cu oamenii si am o buna-credinta de necontestat.
Cei mai multi stiti multe despre mine. Sunt un om deschis spre nou si sunt sociabil. Sunt chiar unul de-al vostru. Nu am nimic de ascuns. Imi iubesc familia si tara. In alegeri este vorba de increderea pe care o ai intr-un anumit om ca va face tot ce va putea sa fie bine. Vremea promisiunilor desarte a trecut. Sper ca oamenii nu mai pot fi prostiti. Disperarea unora ca s-ar putea schimba ” regimul” e imensa. M-as bucura daca pentru dumneavoastra, pitestenii, eu as reprezenta speranta schimbarii catre normalitate.
Daca voi ajunge Primar sau Consilier voi face tot ce tine de mine sa schimb lucrurile.
Eu nu o sa vorbesc de adversarii mei. Nu o sa jignesc pe nimeni. Eu stiu multe dar stiu ca si dumneavoastra stiti. Vremea „infectiilor” comandate a trecut. E timpul sa fim seriosi si sa ne gandim la viitorul copiilor nostri si al nostru in acest oras. Votam o data la 4 ani. Va indemn sa votati cu cine va va dicta constiinta dar sa votati.
Va multumesc si va salut cu respect!
P.S. Nu sunt un politician . Sunt satul de ei. Simt insa ca trebuie sa fac ceva pentru ca sunt un om care iubeste sa zambeasca si sa rada . Nu uitati ca pe 6 iunie ne vom bucura impreuna in Piata Milea!”

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....