Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Daniela Iliescu este nou director general al Patria Bank, începând de luni

Publicat

in

Patria Bank (PBK), rezultatul fuziunii prin absorbţie dintre fosta Bancă Comercială Carpatica şi Patria Bank, a anunţat luni că Daniela Elena Iliescu este nou director general al băncii, relatează news.ro

”În conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1) lit. g) din Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, Patria Bank SA vă aduce la cunoştinţă faptul că de la data de 15 iulie 2019, data comunicării aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României, Daniela Elena Iliescu începe să-şi exercite atribuţiile aferente calităţii de director general, membru al Comitetului Directorilor în cadrul Patria Bank”, arată un comunicat transmis luni Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Banca a raportat pierderi de 2,29 milioane lei în primul trimestru, comparativ cu un rezultat negativ de 19,01 milioane lei în perioada similară a anului trecut.

Veniturile totale din exploatare au fost de 39,59 milioane de lei, faţă de 30,87 milioane de lei în perioada similară a anului 2018, arată raportul transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ca urmare a programului de restructurare pe care banca l-a prevăzut în bugetul pe anul 2019 (remodelarea reţelei teritoriale de la un număr de 81 de unităţi la 46 de unităţi cu o scădere corespunzătoare a bazei de costuri), „se observă o redimensionare a bilanţului; astfel, totalul activelor la 31 martie 2019 înregistrează o scădere cu circa 10% faţă de 31 martie 2018 şi o scădere de 4,6% faţă de 31 decembrie 2018 corespunzătoare reducerii datoriilor privind clientela (conturi curente şi depozite)”, arată un raport al băncii.

Patria Bank este rezultatul fuziunii prin absorbţie dintre fosta Banca Comerciala Carpatica (ca entitate absorbantă) şi fosta Patria Bank (ca entitate absorbită).

Noua instituţie bancară are peste 240.000 de clienţi şi o capitalizare de 256,7 milioane lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ilan Laufer cere demisia lui Florin Cîțu în 24 de ore: ‘Premierul Orban nu are voie să joace ‘ruletă rusească’

Publicat

in

De

Fostul Ministru PSD Ilan laufer a scris, pe contul său de pe rețeaua de socializare, că Florin Cîțu ar trebui demis, după ce moțiunea simplă depusă de PSD a trecut în Parlament.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

„După votul de astăzi din Senat, Florin Cîțu trebuie demis în următoarele 24 de ore! Premierul Orban nu are voie să joace „ruletă rusească” nici cu banii românilor nici cu credibilitatea Guvernului României!”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Marius Șumudică: ‘Constantin Budescu, poate să mănânce și 7 porci pe zi’

Publicat

in

De

Marius Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep Gazisehir, a precizat că fostul său jucător de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu, poate „să mănânce și 7 porci pe zi” și va rămâne „numărul unu”, potrivit Mediafax.

„Nu există în Liga 1 jucător cu o gleznă ca a lui. Budescu poate să aibă 10 kilograme în plus și să mânânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui. E numărul unu”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Constantin Budescu a revenit la finalul lunii august, 2018, la Astra și traversează o perioadă bună. Până acum a evoluat în 13 partide și a marcat de șase ori, oferind șapte pase decisive în tricoul giurgiuvenilor.

Conform transfermarkt.com, mijlocașul în vârstă de 30 de ani este cotat la patru milioane de euro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend