Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Dan Voiculescu trage semnalul de alarmă! România amenințată

Publicat

in

Dan Voiculescu trage semnalul de alarmă în ceea ce privește viitorul României. Efectele sunt devastatoare și vizează partea economică, politică, socială și culturală.

Dan Voiculescu a vorbit despre depopularea României și efectele devastatoare ale acesteia.

Consecințele acestei depopulări – fără precedent pe timp de pace în întreaga lume – vor fi economice, politice, sociale și culturale. De la reducerea drastică a reprezentării în Parlamentul European și a finanțărilor atrase, până la îmbătrânirea populației, incapacitatea de a mai susține sistemul de pensii și dispariția identității culturale românești, se pot înregistra o serie de efecte nocive ireversibile și catastrofale”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

”Dacă jumătate dintre tinerii români părăsesc țara în următorii ani, însăși existența României este amenințată. Fără o intervenție rapidă și consistentă, națiunea română se diluează până la dispariție. Primul pas în direcția prevenirii unei asemenea perspective, ar fi un Pact național pentru a încuraja tinerii să rămână în țară. Printr-un consens politic – improbabil, dar esențial – se pot oferi stimulente, în primul rând de ordin economic, tinerilor care se angajează sau încep o afacere în România. Noile generații au nevoie de capital, respect și putere reală de decizie. Nu vor să fie nici spectatori, nici asistați. Își doresc posibilitatea concretă de a-și construi în țară viitorul pentru care sunt dispuși să o părăsească”, a scris profesorul Dan Voiculescu.

Vezi și:

Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Monica Pop trage un semnal de alarmă: Ar trebui să recheme toți medicii! Sunt necesari ca aerul!

Publicat

in

De

Medicul Monica Pop a vorbit despre lipsa epidemiologilor din spitalele din România. „MS ar trebui sa recheme toti medicii epidemiologi pensionari! Sunt necesari „ca aerul” și nu numai în spitale! ”, a scris Monica Pop.

Medicul a spus că este nevoie urgentă de doctori în spitale pentru că de ei depinde viața oamenilor.

NUMAI MEDICII POT SALVA pe cei CONTAMINAȚI cu Coronavirus, SUSTININDU-LE FUNCȚIILE VITALE pentru a putea depăși boală. DE EI DEPINDE VIAȚă! Tratamentul e doar simptomatic dar, organismul trebuie „ajutat” să reziste. Cu medicație, știință și medici din câteva specialități!

”S-O FI GÎNDIT CINEVA? EPIDEMIOLOGII: f f puțini, deși INDISPENSABILI, nu numai în epidemii, AR PUTEA FI MAI MULȚI pentru a ajută că boală să NU SE RĂSPÂNDEASCĂ!

Pentru a împiedică răspândirea bolii: NICI UN SPITAL FĂRĂ MEDIC EPIDEMIOLOG! Dar, din păcate, nu e așa, sunt foarte multe! Inadmisibil! De ei depinde să NU FIE INFECȚII nozocomiale și să NU SE RĂSPÂNDEASCĂ BOLILE contagioase!

MS ar trebui să recheme toți medicii epidemiologi pensionari! Sunt necesari „că aerul” și nu numai în spitale! S-o fi gîndit cineva? Că nu prea pare!”, a scris Monica Pop potrivit dcnews.ro.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Apel la calm! Guvernul Orban recomandă

Publicat

in

De

sursa foto:  capital.

Organizarea activităţilor sau a excursiilor în străinătate sau în ţară rămâne la decizia unităţilor de învăţământ, cu acordul părinţilor sau al tutorilor legali, iar recomandarea privind limitarea/anularea pentru deplasările în străinătate se referă în mod special pentru zonele de carantină, a precizat, marţi, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, într-o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a susţinut declaraţiile ministrului Educaţiei de a încuraja familiile copiilor să limiteze deplasările în străinătate în această perioadă, în contextul epidemiei care afectează unele state. Întâlnirea de lucru între ministrul Anisie şi ministrul Costache a avut drept scop actualizarea planului de măsuri al Guvernului adoptat în prisma unei posibile epidemii cu COVID-19 (coronavirus). Totodată, ambii miniştri au făcut un apel la calm şi au precizat că în prezent nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus în România.

„Avem încredere că deciziile luate împreună cu părinţii, la nivelul unităţilor de învăţământ, vor fi potrivite situaţiei de faţă şi vor asigura securitatea copiilor”, a precizat Monica Anisie.

„În continuarea demersurilor, măsurilor de monitorizare a stării de sănătate a elevilor şi prevenirea îmbolnăvirii prin infecţii respiratorii, Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării, a susţinut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali şi inspectorii şcolari generali adjuncţi şi a avut o întâlnire de lucru cu Victor Costache, ministrul Sănătăţii. În cadrul videoconferinţei, ministrul Monica Anisie a subliniat faptul că organizarea activităţilor, excursiilor care se realizează în străinătate sau în ţară rămâne la decizia unităţilor de învăţământ, cu acordul părinţilor sau a tutorilor legali. Recomandarea privind limitarea sau anularea pentru deplasările în străinătate se referă în mod special pentru zonele de carantină”, se arată într-un comunicat al MEC.
MEC afirmă că nota din 24 februarie prevede că în condiţiile unor eventuale aprobări emise pentru deplasări în străinătate, inspectoratul şcolar are obligaţia de a informa direcţia de sănătate publică, anterior revenirii în ţară, iar persoanele care au efectuat deplasări în străinătate vor prezenta, la revenirea în unităţile de învăţământ, certificat medical/adeverinţă medicală care să ateste că persoana este clinic sănătoasă.

Nota emisă de Ministerul Educaţiei şi Cercetării are caracter de recomandare, nu de interzicere, precizează MEC.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend