spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dan Voiculescu: Lupta e grea când intri în bătălie cu șeful statului

Facebook Twitter Google+

Dan Voiculescu, a declarat, marți, înainte de începerea procesului de la Curtea de Apel București în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, că întotdeauna este bine să speri într-o achitare, dar că lupta este grea atunci când te afli într-o bătălie cu șeful statului.

El a precizat că nu are niciun amestec cu acuzația de spălare de bani și că a făcut o donație, în condițiile în care cu un an înainte a existat o soluție de neîncepere a urmăririi penale din care a rezultat că privatizarea ICA a fost legală.

„Dacă NUP-ul Parchetului spunea că privatizarea a fost legală, de unde până unde ideea că știam că este obținut din infracțiuni? Lucrurile sunt foarte simple, numai că eu sper să fie completul de judecată de bună credință, să judece corect. Dacă nu judecă corect, eu sunt pregătit pentru orice. Nu îmi e frică. În momentul în care intri într-o astfel de bătălie cu șeful statului tău, care are toate pârghiile (…), lupta este grea” , a afirmat Voiculescu.

Citește și: Bogdan Chirieac, despre dosarul lui Dan Voiculescu (ICA): „Arată a EXECUȚIE politică”

Întrebat dacă o judecată corectă exclude varianta stabilirii unei vinovății în cazul său, președintele fondator al PC a spus că îi este greu să se pronunțe.

Citește și: Mircea Badea, la procesul lui Dan Voiculescu

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments