spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dan Manu a trecut la pas pe Transfagarasan – Vezi motivul

Facebook Twitter Google+
Dan Manu a trecut la pas pe Transfagarasan – Vezi motivul

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, s-a deplasat în zona de nord a județului, pentru a evalua starea Drumului Național 7C – Transfășărășan, legătura prin Munții Făgăraș dintre județul nostru și județul Sibiu.
Astfel, împreună cu directorul Secției Drumuri Naționale Pitești – Argeș, Gheorghe Mihăiță, a constatat că pe traseu au avut loc două alunecări de teren, la una dintre ele intervenindu-se pentru remediere. În privința depunerilor de zăpadă, la momentul vizitei, accesul era posibil până în zona Cabanei Capra, probleme întâmpinându-se la tunelul spre Sibiu, pe o distanță de 800 de metri.
Președintele Dan Manu a purtat discuții pe această temă și cu doamna Daniela Câmpeanu, președinta Consiliului Județean Sibiu, pe zona județului vecin stratul de zăpadă pe Transfăgărășan fiind însă destul de mare, drumul fiind blocat.
Conducerile celor două județe fac demersuri ca, imediat ce condițiile meteo vor permite, Transfăgărășanul să fie accesibil turiștilor, pentru o perioada cât mai îndelungată, în acest sens conducerea C.J. Argeș ținând permanent legătura cu Ministerul Transporturilor.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....