Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Dacia a produs peste 35.000 de mașini noi la Mioveni în luna mai

Publicat

in

Creșterea vânzărilor înregistrată de Dacia la nivel european în prima parte a acestui an se reflectă și în activitatea uzinei de la Mioveni. Potrivit datelor raportate de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Dacia a produs în luna mai 35.184 de mașini noi, în creștere cu 4.5% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Dacia Duster s-a aflat în fruntea clasamentului pe modele, SUV-ul constructorului de la Mioveni fiind asamblat în 26.631 de unități. Pe locul secund s-a aflat Dacia Logan cu 4.081 de unități produse în luna mai. Angajații de la Mioveni au mai asamblat și 3.093 de exemplare Dacia Sandero și 1.379 de unități Dacia Logan MCV. De la începutul anului și până la finalul lunii mai, uzina de la Mioveni a produs 123.561 de exemplare Duster, 15.327 de unități Logan și 14.592 de exemplare Sandero. Totodată, constructorul a mai asamblat 7.018 unități Logan MCV și 13.220 de caroserii vopsite care sunt destinate exportului către Algeria. În primele cinci luni ale anului, în uzina de la Mioveni au fost asamblate 160.498 de mașini noi, în creștere cu 10.5% comparativ cu perioada similară din 2018.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Va lua USR-ul masuri dure impotriva Guvernului Orban?

Publicat

in

De

Florina Presadă, senator USR, a fost revoltata pe facebook. Ea a facut urmatoarele declaratii:

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul administrativ. Avem un acord cu  PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a afirmat aceasta  duminică pe Facebook.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Casă în flăcări la Merișani – Intervin pompierii

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la o casă în localitatea Merișani, sat Capul Piscului. La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informații arde acoperișul pe o suprafață de circa 60mp.

Revenim cu detalii…

Foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend