Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Curtea de Conturi i-a băgat în şedinţă – Medicii de la Spitalul Judeţean la raport in faţa lui Dan Manu

Publicat

in

Vineri, 21 decembrie 2018, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, a avut loc o întâlnire la care au participat președintele Consiliului Județean Argeș – Dan Manu, președintele Consiliului de Administrație al SJU Pitești – dr. Anci Ionescu, conducerea și medicii unității sanitare. Scopul întâlnirii a fost acela de a găsi cele mai bune soluții privind situația apărută pe fondul eliberării unor rețete care au făcut obiectul unui raport al Curții de Conturi. În urma discuțiilor, s-a stabilit ca, după efectuarea unei analize temeinice, medicii care au prescris rețetele medicale cu respectarea prevederilor legale în vigoare să nu suporte costurile prescripției dacă eroarea a fost ca urmare a neactualizării în timp real în sistemul informatic a calității de asigurat. Pentru a evita astfel de situații, președintele Consiliului Județean Argeș a propus ca în luna ianuarie 2019 să aibă loc o întâlnire între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Curtea de Conturi și medicii curanți.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

FĂRĂ CONCURS – PNL Argeș a decis noii șefi în județ: Mișu pemepistu și Firicel năbădăiosul, mari directori VEZI LISTA COMPLETA

Publicat

in

De

„Liberalii argeșeni e asa de destepti, ca nu mai au nevoie de concurs! Ca doar ei e la putoare!”, striga, zilele trecute, un padurar penelist bine cherchelit la bairamul padurarilor. Ca asa este, o demonstrează liderul Miauțescu, cel cu copchilul proptit cu un 3 la Bac pe o funcție bună pe banii fraierilor. Miauțescu a semnat, ieri seara, HOTĂRÂREA BPJ al PNL Arges din 24 01 2020 care stabilește ca următorii profesioniști merg pe funcții bune, FĂRĂ CONCURS.

Astfel, potrivit documentului, consilierul local din comuna Vedea (secretar pnl Arges), Popa Florentin – director OCPI Arges.

Ciuleanu Florin, secretar general adj PNL Arges(trecut prin toate partidele)fost politist dat afara – director ARR Arges.

Mihai Alexandrescu, director Vila Bratianu.

Cristi Mitrofan director casa de asigurari de sanatate Arges.

Nae Eugen sef cabinet prefectura

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Pitesti

A intrat cu mașina într-un bloc, în centrul Piteștiului

Publicat

in

A pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina peste om în casă! Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Pitești, pe strada Republicii, lângă ITM Argeș.

Un autoturism (Audi A8) a intrat într-un bloc, la intersecția bld. Republici cu strada Maternității.  La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Din  fericire, nu au existat persoane rănite. Este posibil ca o conductă de gaze să fie fisurată.

Foto: Info Trafic Pitești.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend