Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Curtea de Arges, orasul din coada judetului – Fara strand, transport civilizat sau strazi asfaltate, Orasul Regal moare pe zi ce trece

Publicat

in

Diferentele dintre cele mai mari orase al judetului Arges, Mioveni, Pitesti, Campulung si Curtea de Arges se maresc de la o zi la alta si, din nefericire, municipiul regal ramane parca in urma tuturor.

Spre exemplu, asa cum ati putut afla ieri in editia online a ziarului nostru, la Pitesti au inceput sa circule autobuze electrice. La Curtea de Arges insa, transportul public in comun este parca tot dintr-o epoca de mult apusa. Microbuzele nu oferta nici confort nici siguranta, cat despre soferii care se comporta cu pasagerii mai rau decat cu sacii de cartofi, ar fi multe de povestit.

Curtea de Arges este mult inferioara Mioveniului. In timp cei ieri, primarul Ion Georgescu anunta deschiderea bazei de agrement BEMO si chiar creearea unor locuri de munca sezoniere pentru tineri, la Curtea de Arges nu se mai aude nimic despre renovarea strandului acoperit de buruieni si cu bazine abandonate de ani de zile.

Multe sunt exemplele care dovedesc inferioritatea municipiului regal in fata celorlalte orase din judet si lipsa de implicare a celor care ar putea sa ia masuri pentru ca si cei din Curtea de Arges sa beneficieze de conditii normale de viata. Despre toate aceste comparatii insa, in editia de luni a ziarului PROFIT.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Care sunt drepturile oferite polițiștilor? Ce trebuie să știți dacă sunteți opriți în trafic

Publicat

in

De

Sfârșitul lunii ianuarie 2020 a adus mai multe drepturi polițiștilor. Legislația privind ordinea și siguranța publică s-a modificat, conferind oamenilor legii posibilitatea de a acționa mai drastic.

Potrvit modificărilor legislative prevăzute de Legea nr. 192/2019, oamenii legii sunt îndreptăţiți să solicite persoanei care face obiectul legitimării să ţină mâinile la vedere şi, dacă este necesar, să renunţe temporar la mijloacele ce pot fi folosite pentru un atac armat, informează adevarul.ro.

„Prin atac armat se înţelege atacul săvârşit de o persoană cu o armă de foc sau cu obiecte, dispozitive, substanţe sau animale ce pot pune în pericol viaţa, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor și salariilor: ‘O minciună gogonată’

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend