spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Curtea de Argeş, fruntaş la risipă – oamenii s-au pozat la Mioveni! Cât au cheltuit primăriile din Argeş pentru luminițele de sărbători

Facebook Twitter Google+
Curtea de Argeş, fruntaş la risipă – oamenii s-au pozat la Mioveni! Cât au cheltuit primăriile din Argeş pentru luminițele de sărbători

Au apărut şi primele calcule care arată cât au cheltuit autoritățile locale în acest an pentru iluminatul festiv și focurile de artificii de Revelion, suma ridicându-se la 50 de milioane de lei, însemnând echivalentul a 11 milioane de euro. A fost creată şi o hartă a localităților unde au fost făcute achizițiile directe pentru artificii și iluminat festiv de Revelion, toate fiind realizate fără licitație. In Argeş, sumele cheltuite pe iluminatul festiv , prin atribuire directă, evident, sunt uriaşe, in special in oraşele in care nu s-a observat şi un iluminat mai de … Doamne ajută.
Potrivit datelor, in judeţul Argeş cei mai mulţi bani daţi prin atribuire directă, fără licitaţie, pentru iluminatul de sărbători, au fost cheltuiţi la Curtea de Argeş. În ciuda sumelor cheltuite, locuitorii din urbea basarabilor au sesizat, pe bună dreptate, că nu au avut parte de un iluminat special.

Ba, mai mult, ceva special a fost totusi: bradul proptit şi iluminat intr-o zona laterala a oraşului şi nu centrală cum se practică peste tot, s-a rupt după o primă ninsoare mai serioasă. O altă dovadă că cetăţenii oraşului regal nu au fost deloc încântaţi de scumpele dar opacele lumini, o arată postările pe Facebook, acolo unde cele mai multe poze sunt făcute nu printre luminile scumpe de la Curtea de Argeş ci lângă cele mai putin scumpe de la Mioveni.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....