spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cum se schimbă zodiile după vârsta de 30 de ani

Facebook Twitter Google+
Cum se schimbă zodiile după vârsta de 30 de ani

Fiecare zodie are ascendentul într-o zodie care nu e musai să fie cea în care s-a născut. Asta se întâmplă în jurul vârstei de 30 de ani. Iată câteva lucruri interesante pe care nu le-ai știut!

Cum se schimbă zodiile după vârsta de 30 de ani. Dacă ai ascendentul în…

BERBEC: Devii mai spontan, mai energic și ușor mai superficial. Lucrurile trebuie așezate cărămidă cu cărămidă, dar într-un ritm mai alert.

TAUR: Devii mai loial muncii tale, dar și rudelor, prietenilor. Te transformi în sensul că devii mai afectuos, mai cald, mai ocrotitor.

GEMENI: Energia ta este debordantă după vârsta de 30 de ani. Persoanele care au ascendentul în Gemeni sunt extrem de vesele și de energice de fel.

RAC: Sensibilitatea ta este una mai accentuată după 30 de ani. Analizezi totul cu mai multă înțelepciune, dar asta te face și mai vulnerabil.

LEU: Cuvântul care te definește este AMBIȚIA. Devii puternic, de necombătut, de neclintit în fața unor decizii pe care le iei.

FECIOARĂ: Fecioarele sunt recunoscute pentru calmul lor debordant. Împrumuți această atitudine de noncombat. Înveți să fii mai puțin impulsiv.

BALANȚĂ: Găsești echilibrul în tot ceea ce faci. Te macină anumite chestiuni mai mult, dar înveți să îți prioritizezi acțiunile.

SCORPION: Realizezi că e bine să păstrezi tot timpul o undă de mister asupra ta, chiar dacă aparent ești extrem de deschis și jovial. Nimeni nu știe ce e în sufletul tău cu adevărat.

SĂGETĂTOR: Aventura începe abia de la 30 de ani. Marile schimbări vin odată cu această vârstă în absolut toate domeniile.

CAPRICORN: Maturitatea și înțelepciunea te ghidează și te pun în locul pe care l-ai meritat dintotdeauna.

VĂRSĂTOR: Devii mai independent, mai precaut, mai sigur de ideile cu care vrei să construiești ceva în viață.

PEȘTI: Nesiguranța crește după vârsta de 30 de ani, dar crește și pasiunea pe care o pui în tot ceea ce faci.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....