Conecteaza-te cu noi

UTILE

Cum sa iti creezi o nunta de vis chiar daca ai un buget restrans?

Publicat

in

Pe site-ul restaurantului de nunta Sevaevents.ro sunt prezentate preturi organizare nunta, pentru doua sali de nunta, una mare si una mai mica, pretul meniurilor, care incepe de la 185 lei pentru o persoana, si care poate creste in functie de pachetul ales, precum si preturile pentru alte facilitati.

Organizarea de nunta este un atribut integral al acestui eveniment, iar la restaurantul de nunti din Ploiesti, poti alege o sala pentru o nunta, in functie de prioritati: alegerea unui meniu din cele 3 propuse, amenajarea interioara a salii de banchet cu mese si aranjamente florale in functie de preferinta mirilor, un hol spatios pentru primirea invitatilor, prezenta muzicii live, servicii profesionale, disponibilitatea unui loc special amenajat pentru dans etc.

Pe site-ul restaurantului de nunti din Ploiesti poti gasi cele mai bune oferte, cu o gama larga de preturi pentru inchiriere si servicii.

Sali de nunta romantice si meniuri rafinate

Vrei ca nunta ta sa devina un eveniment luminos si memorabil? Inchiriaza una dintre salile de nunta puse la dispozitie de restaurantul de nunti si evenimente Seva Events din Ploiesti, care este un loc ideal pentru petrecerea nuntii in compania rudelor si prietenilor.

Salile confortabile, meniul rafinat, orice moment convenabil pentru miri, toate acestea le poti discuta cu managerul care este gata sa discute cu tine toate nuantele pentru organizarea nuntii. Restaurantul de nunti Seva Events din Ploiesti poate fi gasit foarte usor si este cea mai buna si mai frumoasa locatie.

Astazi, nu este usor sa inchiriezi ieftin un restaurant pentru nunta, si, mai ales intr-un loc convenabil, unde iti sunt oferite la preturi accesibile mancaruri delicioase in pachete de meniuri de nunta. De asemenea, este posibil sa afli ca preturi organizare nunta are restaurantul din Ploiesti, folosind servicii online care iti vor fi de un real ajutor.

Servicii de calitate la preturi accesibile

Pe paginile site-ului sunt colectate toate meniurile precum si preturile lor, alegand ceea ce iti convine cel mai mult. De asemenea, poti studia recenziile clientilor care au folosit aceste servicii, fotografii, preturile serviciilor, si, fiind posibil sa comanzi imediat o sala de nunta.

La restaurantul de nunti din Ploiesti, angajatii, chelneri si ospatari ai restaurantului, iti vor oferi totul pana la cele mai mici detalii in conformitate cu dorintele tale. Inchirierea salilor pentru nunti este ieftina si convenabila. Inchirierea unei Sali de nunta nu a fost niciodata atat de convenabila si de simpla, astfel incat, nu ar trebui nu eziti sa aplici, mai ales in timpul sezonului de nunti, cand toata lumea cauta cu disperare un restaurant sau un loc in care sa sarbatoreasca solemnul eveniment.

Comenteaza cu profilul de FB

Reteta Saptamanii

Ce poti gati cand vrei ceva traditional?

Publicat

in

In timp ce Romania este bine cunoscuta la nivel international pentru Dracula, Transilvania si Nadia Comaneci, bucataria ei mai putin cunoscuta este ceva demn de explorat. Retetele traditionale romanesti reunesc un amestec de ingrediente si sunt puternic influentate de bucataria balcanica, turca, sarba, germana si maghiara. Datorita acestei experiente imbogatite, mancarea romaneasca este variata si foarte savuroasa. Pe langa clasicele sarmale cu pui sunt si alte preparate demne de incercat

Sarmale cu pui

Sunt preparate traditionale utilizate cu precadere de Craciun si Revelion. Se prepara din carne tocata (de obicei carne de porc sau pasare), amestecata cu condimente, orez si ceapa, apoi rulata in frunze acre de varza si fiarta ore intregi intr-un sos special format din suc de varza, suc de rosii , si alte ingrediente secrete. Cei care vor ceva mai light sau sunt la dieta vor alege sarmale cu pui.

In unele regiuni romanesti se folosesc frunze de vita de vie in loc de varza. Pentru post sau pentru o alegere vegana, carnea tocata poate fi inlocuita cu mult succes cu un amestec de nuci macinate, morcovi razuiti si ciuperci tocate.

Mamaliga

De obicei, mamaliga merge cu o farfurie de sarmale sau servita simplu cu smantana si branza. Mamaliga se prepara din faina de porumb fiarta in apa cu un varf de sare si cateva picaturi de ulei de floarea soarelui. Este foarte sanatoasa si, de asemenea, se combina bine cu ciulamaua si tocanitele. Ciobanilor le place sa o amestece cu branza de oaie sarata si sa faca acea specialitate savuroasa numita „bulz”.

Mici

Micii sunt cu adevarat deliciosi si foarte populari la gratare, street food, weekend-uri in natura si petreceri in aer liber. Sunt alimente care pot fi mirosite de la kilometri distanta si sunt usor de facut.

Ciorba de burta

In timp ce numele poate sa nu para prea atragator, este o adevarata delicatesa si este cunoscuta chiar si de straini. Considerata ultimul remediu de mahmureala, ciorba de burta este facuta din burta de vita, legume si oase, aromata cu mult usturoi si cu otet. Ardeii iuti sunt perfecti in aceasta combinatie, dar sunt si persoane care opteaza pentru gogosari murati.

Pomana Porcului

Acest fel de mancare provine dintr-o veche traditie rurala. Traditia are loc in aerul rece al lunii decembrie, cand porcii sunt jertfiti pentru cina de Craciun. Carnea proaspat taiata de la un porc recent sacrificat este prajita in grasimea proprie intr-o tigaie adanca. Aceasta mancare savuroasa se combina bine cu muraturi autentice.

Jumari

In urma taierii porcului, prin prajirea bucatilor de slanina si grasimii de porc, rezulta jumarile. Acestea se servesc calde si intotdeauna insotite de ceapa cruda si un paharel de tuica traditionala de prune, ca digestiv. Oricat de delicioasa ar fi, se recomanda consumarea jumarilor cu moderatie.

Acestea sunt cele mai importante mancaruri traditionale pentru sarbatorile de iarna, iar pentru alte sezoane se poate opta pentru alte variante mai light, asa cum sunt tocanitele cu pui, supa de pui perfecta in raceli si salatele aperitiv interesante care decoreaza mesele de sarbatoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

UTILE

Care sunt cele mai interesante obiecte pentru patiserie de la ContiGrup.ro?

Publicat

in

Pasionatii de patiserie merita sa aiba intotdeauna la dispozitie cele mai bune dispozitive de la ContiGrup.ro, astfel incat preparatele pe care le realizeaza sa fie gustoase si delicioase. Procesul de realizare a produselor de patiserie este unul care necesita nu doar atentie, ci si gramaje perfecte, intrucat numai astfel se poate ajunge la texturile ideale si savoarea dorita.

In randurile ce urmeaza sunt prezentate cateva dintre obiectele care nu trebuie sa le lipseasca niciodata patiserilor care se respecta si care inteleg cat de importanta este munca lor, dar si cum trebuie sa o eficientizeze!

Dospitoare

Dospitoarele sunt dispozitivele din bucatarie care ajuta la pregatirea produselor de patiserie intr-un mod eficient. Aceste aparate sunt prevazute cu numeroase spatii in care pot fi puse tavile si sunt realizate din materiale de calitate, menite sa reziste unei utilizari indelungate. Patiserii trebuie neaparat sa aiba astfel de dispozitive, intrucat numai asa vor fi mereu pregatiti pentru a scoate la vanzare produse delicioase!

Mixere planetare de la ContiGrup.ro

Intr-un secol in care automatizarea este unul dintre cuvintele care caracterizeaza numeroase domenii, nici bucataria nu a fost evitata. De exemplu, nimeni nu mai trebuie sa se ocupe de mixat manual, pentru ca exista mixerele planetare de calitate de la ContiGrup.ro, datorita carora cremele pentru prajituri, frisca si coca pentru diferite tipuri de delicii pot fi gata in doar cateva minute. Este suficient ca patiserii sa adauge in bolul special ingredientele pe care le doresc amestescate, iar apoi sa aleaga perioada de timp in care dispozitivele sa functioneze.

Malaxoare

Malaxoarele se numara si ele printre dispozitivele care trebuie sa existe in bucatariile profesionale, in care patiserii se ocupa de realizarea celor mai gustoase preparate. Este vorba despre aparate eficiente, care pot fi manuite foarte usor si care ajuta la realizarea aluatului pentru prajturi si multe alte elemente de patiserie, incepand de la conurile pentru tarte si pana la croissantele delicioase pentru micul dejun!

Cuptoare

Bineinteles, cuptoarele sunt indispensabile patiserilor care trebuie sa isi coaca bunatatile cat mai usor. Recomandat este ca specialistii in domeniu sa aleaga modele prevazute cu numeroase tipuri de programe, care sa fie luminate in interior, pentru ca prajiturile sa fie tinute sub o atenta supraveghere si care sa aiba un display automat, datorita caruia timpii sa fie in permanenta studiati. Cuptoarele pot fi independente sau incorporabile, in functie de tipul de spatiu in care urmeaza sa fie folosite.

Aparate pentru ciocolata

Nu in ultimul rand, patiserii au nevoie si de aparate pentru ciocolata. Cui nu ii place acest dulce minunat? Cu ajutorul dispozitivelor moderne, specialistii se pot ocupa de realizarea celor mai gustoase preparate, indiferent daca folosesc ciocolata alba, neagra, amara sau cu fructe. Important este ca patiserii sa fie atenti la gramaje si la perioada in care folosesc aparatele pentru ciocolata.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, ContiGrup.ro ofera celor interesati si vitrine orizontale, aparate pentru caramelizat, dispensere sau masini pentru turnat foietajul. Practic, toate acestea sunt indispensabile pentru patiserii care se respecta!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend