spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cum îşi menţine Anca Serea silueta după ce a născut 5 copii. „După o masă, mănânc…

Facebook Twitter Google+
Cum îşi menţine Anca Serea silueta după ce a născut 5 copii. „După o masă, mănânc…

Este mama a cinci copii şi, cu toate acestea, are o siluetă de fotomodel. Anca Serea are câteva „trucuri” de frumuseţe, accesibile oricărei femei.
Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea pentru apropotv.ro.

În plus, Anca a mărturisit că, mai nou este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale.

„Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii”, spune Anca. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei. Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez şedintele de pilates şi pentru flexibilitatea exerciţiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, spune Anca.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....