Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Cum este mai economic să te ocupi de reparații și deblocări uși

Publicat

in

Nimeni nu își dorește să se confrunte cu o ușă blocată, însă astfel de probleme sunt inerente în viața personală sau în cea profesională. Astfel, uși blocate se pot consemna în locuință, dar și în spații de afaceri – la birou, în magazine, în unități HoReCa, în clinici medicale, în spații de producție sau în depozite etc. Cu cât traficul este mai ridicat, cu atât ușile din spațiile respective pot prezenta mai des probleme. Va fi vorba cel mai probabil despre yală, despre mecanismul de închidere / încuiere. Ușile care sunt adesea trântite prezintă cel mai des probleme. Contează evident multe aspecte, inclusiv calitatea montajului și eventualele revizii – necesare atunci când se observă chiar și mici probleme.

Pentru că toți căutăm soluții avantajoase, cum este mai economic să te ocupi de reparații și deblocări uși? Primul gând ar fi rezolvarea pe cont propriu… cu scule pe care le găsim la îndemână, eventual cu ajutoare din rândul rudelor, vecinilor, angajaților, după caz. O astfel de abordare este riscantă, pentru că nu numai că defecțiunea ar putea să nu fie rezolvată corect, ba chiar ar putea să fie amplificată. Căutând soluția economică, se vor putea determina astfel cheltuieli semnificativ mai mari. Deblocarea de uși în mod neprofesional abordată cel mai probabil va determina și deteriorarea ușii sau a mai multor piese decât este necesar, deci… iată, din nou, cheltuieli suplimentare.

Pentru deblocări uși metalice sau din orice material, cu orice fel de mecanism de închidere, soluția economică și responsabilă este apelarea la specialiști. O firmă de specialitate nu este neapărat și scumpă. Pur și simplu, se va interveni rapid și sigur, cu echipamente de ultimă generație, cu scule și unelte profesionale. Un lăcătuș mecanic se va deplasa acasă sau la birou, oriunde este necesară intervenția. Lucrarea se va face fără deteriorarea ușii, iar eventualele piese înlocuite vor beneficia de garanție. De fapt, și lucrarea în sine este garantată.

O firmă de montaj uși, reparații uși și deblocări uși este Robadel Servicii, cu largă experință în București și Ilfov. Se acționează rapid în regim non stop atunci când intervențiile sunt urgente. Și, de cele mai multe ori, o ușă blocată este o urgență! Se acordă factură fiscală, deci companiile își pot deconta cheltuielile de acest gen. Căutând online deblocări uși sector 4, sector 1 sau în orice altă zonă din București, cel mai probabil se vor găsi rapid referințe pozitive despre cei de la Robadel Servicii. O astfel de firmă este activă pe piața de specialitate din Capitală de mai mulți ani, timp în care și-a constituit un portofoliu mare de clienți.

Pentru deblocări uși și deblocare alte dispozitive cu sistem de închidere / încuiere, de exemplu seifuri sau ferestre, este foarte avantajos să se colaboreze cu astfel de specialiști autentici. Prețurile sunt corecte, sunt comunicate în avans de principiu, iar clientul știe exact ce are de plătit atunci când se analizează problema și se oferă varianta optimă de soluționare.

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

O nouă țeapă marca ‘Gigi Becali’! Atenție, români, cineva își bate joc de voi!

Publicat

in

De

Chiar dacă latifundiarul din Pipera a afirmat, în urmă cu ceva timp, că nu are pagină de Facebook, Bugetul.ro a descoperit că cineva și-a creat o pagină cu numele George Becali.

Mai  mult, respectiva persoană a inițiat și un concurs, pretinzând că familia Becali a hotărât să dea „40 de telefoane IPhone 6S Gold”. „Extragerea” ar urma să aibă loc pe 22 aprilie.

Postarea are peste 1.000 de distribuiri și 1.700 de comentarii, în care oamenii anunță că participă la concurs.

Bună seara România, cu ocazia deschiderii noi mele pagini de Facebook, noi Familia Becali am hotărât sa dam 40 de telefoane IPhone 6S Gold, tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like la Pagina noastră sa dati SHARE la aceasta postare după ce ati făcut toate astea lăsați în comentariu”Particip, cine nu crede este rugat sa nu participe, extragerea va avea loc pe data de 22.4.2020”, este mesajul postat pe presupusa pagină a lui Gigi Becali.

Și în 30 octombrie 2016, „familia Becali” oferea 40 de telefoane IPhone 6S Gold

În octombrie 2016, un mesaj asemănător era postat pe pagina falsă „Gigi Becali Oficial”.

„Buna seara Romania,cu ocazia deschiderii paginii Oficiale a Familiei mele de Facebook, noi Familia Becali am hotarat sa oferim 40 de Telefoane iPhone 6S Gold ca Sa facem 40 de peesoane Mai fericire de CRACIUN, tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like la Pagina noastra sa dati SHARE la aceasta postare dupa ce ati facut toate astea lasati in comentariu „Particip”,cine nu crede este rugat sa nu participe,extragerea va avea loc pe data de 22.12.2016. Mult Succes”, se preciza la acea vreme.

Becali nu deține Facebook că „E păcat!”

Întrebat la o televiziune de sport dacă are are pagină de Facebook, Becali a răspuns: „Ce să fac eu cu Facebook-ul? Doamne fereşte! Păi, Facebook ce este? Facebook-ul este iubire de sine. Ce Facebook? E păcat! De ce să comunic cu Facebook-ul? Când o să fiu şi eu preşedinte şi prim-ministru o să mă duc, ca Băsescu, la televizor la ora şase şi jumătate. Nu vreau cu Facebook-ul eu. Eu vreau faţă către faţă, aşa cum Dumnezeu a lăsat, nu cu Facebook, cu minciuni şi vrăjeli”.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

EXCLUSIV Pe cine aruncă PNL în lupta pentru Capitală: Cele 3 nume care stau cel mai bine în sondaje

Publicat

in

De

Luni, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, pentru Bugetul.ro, că, în cursa pentru Primăria Capitalei, „există trei candidați care stau mai bine în sondaje” și că „nu există un candidat al Dreptei care să fie desprins în câștigător”.

Problema e că, din ăia trei, unul ocupă o altă poziție în Stat și nu are de ce să se gândească să o schimbe. Ceilalți doi sunt de la PNL și USR”, a mai precizat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

Deși europarlamentarul PNL nu a dorit să ne ofere și nume, Bugetul.ro a aflat cine sunt persoanele la care a făcut referire prim-vicepreședintele PNL și care ar putea să candideze din partea liberalilor la alegerile locale.

  1. Cel despre care Rareș Bogdan ne-a declarat că ocupă o altă poziție în Stat și că nu are de ce să se gândească să o părăsească este nimeni altul decât președintele partidului, premierul desemnat Ludovic Orban.
  2. Al doilea liberal este chiar Rareș Bogdan.
  3. Iar al treilea, candidatul USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Condiția ca Nicușor Dan să fie candidatul PNL la alegerile locale este ca acesta să se înscrie în Partidul Național Liberal.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend