Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CU PSD la butoane, nevasta unui lider PSD, angajată la Primăria Curtea de Argeș – Soția lui Fane Dumitrache, post călduț și bine plătit

Publicat

in

Așa cum anuntam in urma cu trei saptamani, primăria Curtea de Arges organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de consilier compartiment la compartimentul AUTORIZARE SI CONTROL TRANSPORT, in locul lui Nicolae Păunescu, cel care s-a pensionat.

Surprinzator, sau nu, in ciuda faptului ca proba scrisa va avea loc saptamana viitoare, pe 10 ianuarie 2020, in primarie se stie deja ca concursul ar fi fost aranjat, semn ca PSD inca e cel mai tare in oras si inca mai trage sforile. Astfel, functia bine platitat ar urma sa fie ocupata de nimeni alta decat sotia liderului PSD Stefan Dumitrache, consilier local PSD si director al Muzeului Municipal din Curtea de Arges. Aceasta a fost singura care a ramas in cursa pentru proba scrisa, fapt ce a facut ca unii angajati ai primariei dar si tinerii care isi doreau acest post sa se intrebe daca nevasta liderului PSD intruneste conditiile cerute:

Condiţii de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ingineria autovehiculelor.
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:minimum 7 ani.Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concurs

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Publicat

in

De

Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un avertisment la adresa tuturor partidelor care se vor alternative la PSD.

Oreste trage un semnal de alarmă și precizând că „dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil”.

Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public?

Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, atenționează Oreste.

Vezi și

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Simona Halep face spectacol! Victorie formidabilă la Dubai

Publicat

in

De

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, a făcut spectacol la Dubai.

La capătul unei partide epuizante, jucătoarea noastră s-a impus, în trei seturi, în fața kazahei Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6.

Știre în curs de actualizare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend