Conecteaza-te cu noi

Mioveni

CSM Mioveni ia în calcul retragerea din campionat

Publicat

in

Conducerea grupării CS Mioveni ia în calcul până și o retragere din campionat dacă FRF nu va dispune rejucarea meciului cu CFR, din sferturile Cupei României.

Preşedintele consiliului director al grupării din Liga a II-a, Dumitru Olteanu, susţine că echipa condusă de Claudiu Niculescu a fost dezavantajată de arbitri şi în meciul cu FC Olimpia Satu Mare din campionat, conform Mediafax.

„După scrisoarea deschisă adresată preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, am aşteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele întâmplate la meciul cu CFR Cluj. Spre marea noastră dezamăgire, până în momentul de faţă nu am primit niciun răspuns oficial. Nici ieri, la conferinţa de presă, dânsul nu a avut vreo reacţie referitoare la memoriul nostru. Mai mult, în ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a fost penibil, centralul Omuţ şi asistentul Timar stabilind practic după bunul plac rezultatul final. Astfel, prin toate nedreptăţile care ni s-au întâmplat în aceste două meciuri am compromis sezonul de toamnă, prin pierderea calificării în semifinalele Cupei şi ratarea clasării pe locul 2 în campionat. Dezamăgirea e foarte mare, şi avem impresia că ne luptăm cu morile de vânt. Totuşi, aşteptăm un punct de vedere clar din partea preşedintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sancţiunile date arbitrilor din cele două meciuri. În caz contrar, voi propune finanţatorilor retragerea echipei din campionat” a declarat Olteanu.

Conducerea clubului argeşean a contestat golul trei al echipei CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României din 2 decembrie. La scorul de 3-2 pentru CS Mioveni, un jucător al echipei din Liga a II-a a trimis în mod voluntar mingea în afara terenului pentru ca un coechipier să primească îngrijiri medicale, însă la reluarea jocului fotbaliştii formaţiei CFR Cluj nu au returnat adversarilor balonul, înscriind golul de 3-3. Ulterior, CFR Cluj a marcat încă un gol, obţinând calificarea în semifinalele Cupei României, cu scorul de 4-3.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Administratie

A întrat în parapet și și-a băgat mama în spital

Publicat

in

De

A fost duminica accidentelor cu mașini Logan, astăzi. Astfel, la prânz, un accident rutier a avut loc în localitatea Bălilești după ce un autoturism s-a răsturnat.

Conform primelor cercetări, se pare că un șofer de 48 de ani, din Vlădești, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 732, din direcția Balilești spre Stâlpeni, la trecerea pe podul de peste pârâul Bratia nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapetul de protecție.

Pasagera din dreapta șoferului, o femeie de 76 de ani, din Vlădești, a fost rănită ușor. Se pare că este vorba chiar despre mama conducătorului auto. Aceasta acuză dureri la cap și în zona cervicală. După ce a primit primele îngrjiri medicale la fața locului, a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Eveniment unic, în ultimele 2 decenii, la Mioveni: primul nou-născut la … noul Spital Orășenesc

Publicat

in

De

Eveniment asteptat de mai bine de 20 ani, astăzi, la Mioveni! În noul spital din Mioveni s-a născut primul copil! Este vorba despre un băiețel născut prin cezariană, care are 3 kg și a primit nota 10 la naștere. Echipa medicală a fost coordonată de dr. Marius Pahonțu. Ultimul copil născut la Mioveni a fost în anul 1999, după care secția de maternitate s-a mutat.”Evenimentul de astăzi îmi dă încredere în echipa de medici și managerială de la spital, îmi dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Practic, astăzi putem spune că s-a semnat actul de naștere al noului spital. Este primul nou-născut la Mioveni după 20 de ani, este primul născut aici din noul secol, din noul mileniu. Sunt foarte fericit pentru cadoul pe care Sfântul Nicolae l-a făcut astăzi orașului Mioveni”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu, edilul mergând cu un buchet de flori la tânăra mămică pentru a o felicita.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend