spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Criza apei se încheie la noapte!

Facebook Twitter Google+
Criza apei se încheie la noapte!

apa campulung (6)De două zile, peste 48.000 de musceleni stau fără apă potabilă fiind nevoiţi să-şi procure apă potabilă din rafturile supermarketurilor sau de la cele două izvoare, din Parcul Kretzulescu şi din cartierul Apa Sărată, şi apă menajeră de la cisternă (cu ajutorul ISU) sau din pârâul din spatele Blocului 17.
Cozile sunt interminabile, însă muscelenii îşi muşcă buzele şi îşi aşteaptă răbdători rândul, în timp ce autorităţile s-au adunat cu mic cu mare în jurul ţevii avariate şi dau ca termen de rezolvare a situaţiei această seară.
Prefectul Mihail Oprescu s-a arătat a fi cel mai optimist şi a fost primul care a anunţat că speră ca în această seară situaţia apei potabile să revină la normal la nivel de Câmpulung şi comune limitrofe.
Potrivit reprezentanţilor SC Edilul CGA SA la această oră se lucrează la finalizarea reparaţiei şi cel mai probabil în această noapte muscelenii vor avea apă potabilă la robinete, asta după ce reparaţia va fi finalizată, iar apa va trece prin Staţia de Tratare pentru a ajunge-n condiţii la consumatori. De asemenea Edilul CGA va avea, peste noapte, echipe în tot municipiul pentru a se putea interveni la timp în caz de apariţii ale unor avarii locale.

apa campulung (3)apa campulung (5)apa campulung (2)apa campulung (1)

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....