Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cristale terapeutice in functie de zodie. Vezi ce piatra ti se potriveste

Facebook Twitter Google+
Cristale terapeutice in functie de zodie. Vezi ce piatra ti se potriveste

Fiecare zodie are propriile vibratii, culori, proprietati energetice. Pentru a ne echilibra, natura-mama ne ofera cele mai la indemana remedii: cristale terapeutice.

Cristalele terapeutice sunt, de fapt, pietre pretioase si semipretioase care, atunci cand le porti, te ajuta sa te echilibrezi din punct de vedere energetic, intareste punctele forte si diminueaza punctele slabe.

Iata ce cristale terapeutice ti se potrivesc in functie de zodie

Berbec

Berbecul isi va gasi echilibrul atunci cand va accepta cateva principii precum recunostinta, relaxarea si intelegerea faptului ca fiecare suporta consecintele propriilor sale fapte. Cele mai bune cristale terapeutice pentru Berbec sunt rubinul si jaspul rosu. Dar, la fel de utile sunt si piatra lunii, smaraldul sau jadul. Pune aceste pietre pe piept si respira adanc. Vei simti efectele relaxante. Pentru asumarea responsabilitatii, cele mai bune cristale terapeutice sunt obsidianul sau diamantul.

Taur

Taurul se chinuie sa gaseasca echilibrul intre libertate, dragoste, pasivitate si actiune. Lor le sunt de folos turmalina, jadul si agatul muschi. Smaraldul il va ajuta sa descopere ce doreste cu adevarat, iar piatra lunii il va ajuta sa inteleaga mai bine dragostea. Pentru remedierea punctelor slabe, cele mai bune cristale terapeutice sunt rubinul, granatul, onixul si ametistul.

Gemeni

Gemenilor le este greu sa-si gaseasca drumul si sa inteleaga cauza pentru care merita sa lupte. Misiunea lor le este deseori neclara. Pentru ei, cele mai bune cristale terapeutice sunt acvamarinul si turcoazul, mai ales daca le poarta in zona gatului. Agatele ii ajuta sa isi pastreze starea de sanatate, in timp ce citrinul va activa chakra a treia. Pentru a afla scopul lor in viata, Gemenilor li se recomanda safirul si topazul.

Rac

Racii au mult de lucru. Trebuie sa accepte responsabilitatea, karma arborelui genealogic. Racii isi vor gasi echlibrul cu ajutorul pietrei lunii si smaraldului. Pentru a-si rezolva problemele la inima sau ranile emotionale, le vor fi de folos rubinul, jaspul rosu si obsidianul.

Leu

Leii nu au, in general, probleme cu increderea de sine, dar sunt momente in care – pe fond emotional – se simt instabili. Pentru Lei – aurul este un bun conductor care ii ajuta sa se conecteze cu forta interioara. De asemenea, pietrele aurii sunt perfecte pentru a-i echilibra: citrin, piatra soarelui, chihlimbar. Pentru nivelul emotional, de folos sunt cuartul roz, jadul, turmalina, in timp ce slabiciunile pot fi contracarate cu ametist si hematite.

Fecioara

Pentru a face fata stresului, sensibila Fecioara are nevoie de schimbarea perspectivei. Ea trebuie sa vada miracolele si sa aiba incredere in ea insasi. Cele mai bune cristale terapeutice pentru Fecioare sunt topazul si amazonitul. Pentru gasirea linistii interioare, au nevoie de kunzit si fluorit in zona patului (de preferat sub pat). Fiecare piatra pe care o poarta trebuie curatata special, iar daca se rupe sau se deterioreaza ar trebui ingropata si returnata naturii.

Balanta

Balanta este un semn complicat. Pentru a se echilibra au nevoie de intiativa, putere fizica si mentala, dar si o stare fizica excelenta. Cele mai bune cristale terapeutice pentru ei sunt turmalina, cuartul roz (pentru echilibrarea relatiilor de cuplu), jad (pentru echilibrarea simtului practic si al realitatii), citrin, rubin, jasp rosu pentru intarirea punctelor forte.

Scorpion

Scorpionul este un semn femin, condus de o planeta masculina (Marte). El trebuie sa se echlibreze intre teama si represiune, intre forta si manipulare. Magnetitul, hematitul, granatul si piatra boji sunt excelente pentru echilibrarea energetica, in timp ce pentru echilibrarea emotionala au nevoie smarald si piatra lunii.

Sagetator

Sagetatorii par ca n-au probleme in viata. In realitate, insa, ar trebui sa-si imbunatateasca simtul practic, rationamentele si abilitatile de comunicare. Pentru a face acest lucru au nevoie safir, topaz si atacamit. Pentru a vorbi cu claritate pot purta in zona gatului turcoaz si acvamarin.

Capricorn

Daca este un semn care sa se foloseasca de puterea cristalelor terapeutice, Capricornul este acela. Capricornii au nevoie de cristale terapeutice care sa-i ajute sa nu isi mai nege sentimentele, sa-si urmeze inima. Lor le sunt recomandate diamantul, obisidianul, onixul si turmalina neagra. Pentru purificarea emotiilor au nevoie de smarald si piatra lunii.

Varsator

Varsatorii trebuie sa-si descopere locul in lume. Nu e o sarcina foarte usoara pentru ca ei se lasa dominati de latura rationala. De aceea, au nevoie de ametist si cuart rutilat. Pentru claritate si materializarea ideilor au nevoie de citrin si aur alb.

Pesti

Pestii par pierduti in spatiu, dar, in realitate, sunt ancorati intr-o lume non-fizica. Sunt persoane sensibile si au nevoie de limite stabilite foarte clar. Pentru intarirea laturii spirituale au nevoie de kunzit si angelit. De asemenea, pot pune un cristal de jad in ghiveciul unei plante pe care o tin in casa, pentru a intrari legatura pamant-viata si a mentine echilibrul intre ceea ce este viu si ceea ce nu este.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....