Stiri Arges, Pitesti, epitesti, argeseni,

.

Crin Antonescu: Domnul Basescu a folosit in ultimul timp un arsenal intreg de acuzatii, de jigniri, de la pupitrul Administratiei Prezidentiale si cu steagul national in spate


Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri seara, la Realitatea Tv, ca “E absolut neplacut faptul ca domnul Basescu, de la pupitrul Administratiei Prezidentiale si cu steagul national in spate… imi comenteaza mie ca la nu stiu ce vanatoare am fost, de domnul Ponta ca e corupt sau nu e corupt… Sunt lucruri care nu sunt de anvergura asta. Este o polemica intre oameni politici. Domnul Basescu a folosit in ultimul timp un arsenal intreg de acuzatii, de jigniri. Din punctul meu de vedere exista niste acuzatii foarte grave.”

Crin Antonescu a mai declarat, la Realitatea Tv, referindu-se la aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, ca “Noi conditiile pentru admiterea in Spatiul Schengen le-am indeplinit cu brio de multa vreme.”

Recent intors dintr-o vizita oficiala la Chisinau, Crin Antonescu a mai afirmat ca “Acesti oameni au pornit pe un drum la Vilnius. Pe acest drum pe care au pornit principalul aliat trebuie sa fie Romania. Urmeaza un drum greu, complicat, a carui durata nu este fixata si Bucurestiul e mana si speranta de care se agata cei de la Chisinau.”

Restaurant Domnesc, simte traditia !Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ziare