Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CRIMĂ AREFU ! Magistraţii au decis: agresorul Vasile Nicolae, in arest pentru 30 zile !

Publicat

in

Aşa cum relatam întro-0 ştire anterioară, un scandal monstru a izbucnit, miercuri seară, în comuna Arefu, un scandal cu un deznodământ tragic: un tânăr de 27 ani a fost ucis.  Tânărul de 27 de ani, Ovidiu Nicolae pe numele său, lucra la Hidrocentrala si ar fi intrat în curtea vecinului pentru a aplana un conflicr. Dar, din dorința de a face dreptate, a căzut victima vecinului sau, Vasile Nicolae. De precizat ca tânărul ucis, Ovidiu Nicolae, era finul agresorului, Vasile Nicolae.

Aseara, magistratii tribunalului Argeş au decis ca agresorul, Vasile Nicolae, să meeargă în spatele gratiilor pentru 30 zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În baza disp. art 226 Cod pr. pen., rap. la art. 223 alin 2 Cod pr. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului NICOLAE VASILE, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2019 şi până la data de 29.08.2019, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin 6 Cod pr. pen., onorariul apărătorului din oficiu Alin Anton, desemnat în baza împuternicirii avocaţiale nr. 2000 din 31.07.2019, în cuantum de 313 lei, se va suporta din fondurile speciale ale Ministerului Justi?iei. Cu drept de contestatie în 48 de ore de la pronun?are pentru inculpat ?i de la comunicare pentru procuror. Pronuntata în sedinta camerei de consiliu, astăzi, 31.07.2019, ora 16,40, la Tribunalul Argeş – Secţia Penală”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dana Budeanu l-a luat în vizor: El e independent, dar nu de bani!

Publicat

in

De

Dana Budeanu nu este surprinsă de ceea ce se întâmplă în politică, și spune că nu este de mirare că un candidat independent trădează și se alătură unui partid puternic pentru bani. „Omul şi-a văzut de caşcavalete şi de interese. El e independent, dar nu de bani”, spune Dana Budeanu.

Aceasta a vorbit despre desemnarea lui Nicuşor Dan drept candidat al PNL la Primăria Capitalei, care a supărat mare parte din tabăra „hashtag”, dar şi despre alte subiecte, cum ar fi reacţia lui Klaus Iohannis la decizia CCR de luni.

„Ieri nu s-a întâmplat nimic. Pur şi simplu Nicuşor Plicuşor a plecat din rândul vostru şi s-a dus şi a candidat. Păi ce voiaţi să facă, să stea şi să ce? Să-i cânte Moise la ureche? Omul şi-a văzut de caşcavalete şi de interese. El e independent, dar nu de bani”, afirmă Dana Budeanu.

„Hohanis, aka popou de vădană, a ieşit cu un mesaj extrem de periculos. Pur şi simplu Hoha şi aceşti pensaţi iritaţi de la epilat fac pipi pe Constituţie. Măi, nenorociţilor, nimeni, nici dansatoarele lui Hoha, Stanciu şi Tănăsescu, nu a votat împotrivă”, mai spune Dana Budeanu, despre reacţiile la decizia CCR.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lia Olguța Vasilescu l-a demarat: Este cel mai mare proiect de acest gen din Europa

Publicat

in

De

Fostul ministru PSD,Lia Olguța Vasilescu, anunță că un proiect demarat  în urma cu 6 ani, a fost aprobat pentru finanțare. Lia Olguța Vasilescu informează că Elisa Ferreira, comisar european, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, un proiect important pentru dezvoltarea a infractructurii.

Potrivit fostului ministru PSD, comisarul european pentru politica regionala si urbana, Elisa Ferreira, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, proiectul regional de dezvoltare a infractructurii de apa si apa uzata din Dolj.

„Comisarul european pentru politica regionala si urbana, Elisa Ferreira, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, proiectul regional de dezvoltare a infractructurii de apa si apa uzata din Dolj. Este vorba de aprobarea unei sume de peste 450 milioane de euro reprezentand constructia conductelor de apa si canalizare pentru Craiova si alte 22 de localitati din Dolj si a firului 2 de aductiune Izvarna-Craiova, prin care urmeaza ca cetatenii orasului sa beneficieze de apa plata la robinet. Este un proiect pe care l-am demarat in urma cu 6 ani, in calitate de primar al Craiovei, si care, in sfarsit, primeste finantarea. Compania de Apa Oltenia a demarat deja licitatiile pentru tronsoanele firului 2 Izvarna si lucrarile de canalizare, astfel ca, anul acesta, lucrarile vor putea fi executate.
De mentionat ca este cel mai mare proiect de acest gen din Europa si e obtinut de Craiova si judetul Dolj!” a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de facebook.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend