spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Creditori în franci elveţieni din Argeş abandonaţi de Mircea Andrei şi casa sa de avocatură în procesele cu băncile.

Facebook Twitter Google+
Creditori în franci elveţieni din Argeş abandonaţi de Mircea Andrei şi casa sa de avocatură în procesele cu băncile.

Promisiunile consilierului judeţean al  Partidului pentru Argeş şi Muscel, făcute în campania electorală pentru alegerile locale, Mircea Andrei, creditorilor argeşeni în franci elveţieni, se dovedesc acum doar simple “baloane de săpun”.

Atunci, actualul consilier judeţean, aflat în campanie electorală,  promitea tuturor celor care se consideră victime ale băncilor, că îi reprezinte pro bono în înstanţă. Unii au crezut în promisiunile lui Mircea Andrei iar acum s-au trezit, cu câteva zile înainte de primul termen de judecată, fără avocaţi. 11 octombrie a fost termenul stabilit de instanţa din Argeş pentru unul dintre argeşenii care au crezut în Mircea Andrei. Femeia s-a trezit,  cu doar o săptămână înainte de process,  fără avocăt căci de la Casa de Avocatură “Mircea Andrei şi Asociaţii” a primit un telefon prin care era anunţată “că nu mai poate reprezenta cauza în instanţă întrucât stagiarul care se ocupa de caz a plecat în concediu”. Contactat telefonic şi întrebat câte persoane reprezintă în instanţă, conform promisiunilor din campania electorală, Mircea Andrei a declarat că vreo 7 sau 8 dar a refuzat orice comentariu legat de speranţele pe care le are în legătură cu procesele acestor persoane. A spus doar că lasă instanţele de judecată să se pronunţe de parcă nu ar fi fost apărătorul clienţilor săi în acest proces. În schimb, atunci când a venit vorba despre abandonul clienţilor, Mircea Andrei a dat-o pe confidenţialitatea contractelor încheiate cu creditorii în franci elveţieni din Argeş şi a refuzat să spună care au fost motivele pentru care au fost abandonaţi în plin proces.

Femeia din Piteşti care a crezut în promisiunile din campania electorală ale lui Mircea Andrei, consideră însă că a fost păcălită şi că aceste promisiuni nu au fost decât “manevre de campanie pentru voturile creditorilor în franci elveţieni”. Deocamdată nu se ştie dacă Mircea Andrei şi casa sa de avocatură i-a abandonat pe toţi cei 8 clienţi despre care vorbea consilierul judeţean întrucât acesta a refuzat orice comentariu.

Anunţul cu privire la sprijinul oferit creditorilor în franci elveţieni din Argeş se mai găseşte încă pe site-ul lui Mircea Andrei şi poate fi consultat aici.

http://www.andreiflorinmircea.ro/argesenii-il-cauta-pe-mircea-andrei-ca-sa-ii-ajute-in-procesele-cu-bancile-2/

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....