spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Copil fara permis, la volan pe drumurile din Arges

Facebook Twitter Google+
Copil fara permis, la volan pe drumurile din Arges

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 165 sancțiuni contravenținale în valoare totală de 41.995 de lei, au fost reţinute 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești l-au identificat pe L.D.I., de 18 ani, din comuna Pietroșani, care conducea o autoutilitară pe raza comunei Domnești, fără a deține permis de conducere.   În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....