spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

COPIII isi pot TRIMITE PARINŢII la ŞCOALĂ in Arges – cursuri gratuite de tehnologie pentru parinti si bunici VEZI UNDE

Facebook Twitter Google+
COPIII isi pot TRIMITE PARINŢII la ŞCOALĂ in Arges – cursuri gratuite de tehnologie pentru parinti si bunici VEZI UNDE

– Copiii își pot înscrie părinții sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi

Orange deschide înscrierile pentru Părinți la Școală, cursurile de tehnologie pentru părinți și bunici ce se vor desfășura în Orange smart shop în perioada 22-30 august. Cursurile sunt parte a campaniei Tech a Break, prin care magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate.
Pe site-ul campaniei Tech a Break, copiii își pot înscrie părinții sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi. De asemenea, înscrierile sunt deschise și în Orange smart shop-urile participante.
Cursurile Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor sa descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.
În plus, cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 săptămâni.

In Pitesti cursurile vor avea loc in data de 30 august, 18:00-20:00, in magazinul Orange Shop situat pe strada Victoriei.

PROGRAMUL IN CELELELTE ORASE

§ 22 august, 18:00-20:00: București Europe House

§ 23 august, 18:00-20:00: Timișoara, Galați

§ 24 august, 18:00-20:00: Constanța

§ 26 august, 11:00-13:00: București Băneasa, Cluj-Napoca, Iași, Oradea

§ 30 august, 18:00-20:00: Arad, Bacău, Târgu Mureș, Pitești

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....