spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Copii din Mioveni, premianti la un festival international

Facebook Twitter Google+
Copii din Mioveni, premianti la un festival international

Zilele trecute, la București a avut loc Festivalul Concurs Internațional de Interpretare la Pian „Micul Virtuoz”, unde orașul Mioveni a fost reprezentat de elevi ai Liceului Teoretic Iulia Zamfirescu.
Spre bucuria noastră, ca de fiecare dată, pianiştii pregătiţi de către profedoara Ana Bucur, nu s-au întors la Mioveni cu mțna goală, ci cu premii importante.
Astfel, elevii Vali BOGHIRNEA (clasa a IX-a A) și Miruna Picurici (clasa a III-a C) au obținut primul loc, Andrei MOICEANU (clasa a X-a B) a obținut locul al doilea, iar Ioana Monica Vasile ( clasa pregătitoare) și Octavian LUȚĂ (clasa I B) au obținut locul al treilea.
La competiţie au concurat circa 200 de tineri interpreţi din 19 ţări, printre care: Austria, Germania, Franţa, Italia, România, Moldova, Ucraina, Federaţia Rusă, China, S.U.A. etc. Din România, 25 de judeţe şi-au trimis reprezentanţii pentru a se întrece în arta elegantului instrument cu clape.
Festivalul Concurs Internaţional « Micul virtuoz » se adresează preşcolarilor şi elevilor care studiază pianul în timpul liber, ca activitate extraşcolarã.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....