spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Control judiciar pentru tanarul care a lovit o femeie si a fugit

Facebook Twitter Google+
Control judiciar pentru tanarul care a lovit o femeie si a fugit

Asa cum v-am informat, ieri dimineata in comuna Pietrosani a avut loc un accident de circulatie in urma caruia o femeie de 82 de ani a fost grav ranita. Mai grav este insa faptul ca soferul vinovat si-a lasat victima zacand pe asfalt si a fugit. A fost prins insa in scurt timp de politisti iar procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges au cerut arestarea preventiva, tanarul sofer petrecandu-si de altfel noaptea trecuta in arestul IPJ Arges in baza unei ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Judecatorii nu au fost insa de acord astfel ca Danila Mihai Gabriel de 24 de ani a fost plasat sub control judiciar in urma sentintei pronuntate in urma cu scurt timp.

Batrana a iesit din coma insa se afla in continuare in stare grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....