Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Consilierul Marinescu infirma zvonurile si lamureste situatia: ” Primarul Panţurescu spune tampenii !”

Publicat

in

Dupa episodul ciudat din timpul sedintei de Consiliu Local, relatat si de ziarul mostru, in care primarul Panturescu striga in gura mare ca liberalii au imprastiat informatia potrivit careia cetatenii din zona Valea Sasului isi vand casele din cauza alunecarilor de teren pricinuite de lucrarile de la podul peste Valea lui Gan, primul care a reactionat si a tinut sa linisteasca oamenii a fost consilierul liberal Madalin Marinescu. ” Nu stiu ce l-a apucat pe primar de era asa de agitata dar nu se procedeaza la acest mod, sa strigi in gura mare si de fapt tu sa dai apa la moara si sa creezi neliniste printre cetateni. Tocmai pentru ca era asa nervos, nu i-am raspuns in timpul sedintei, desi a reprosat de cateva ori acest aspect cu privire la alunecarile de teren si vina liberalilor, dar nu am vrut sa intru in jocul sau. Va spun doar ca primarul vorbeste tampenii, cum sa lansam noi astfel de zvonuri, cum sa punem pe jar oamenii cu afirmatii minicnoase si alarmante !”, a declarat Madalin Marinescu, care a precizat ca va merge personal in zona unde se construieste podul pentru a sta de vorba cu oamenii.

Intre timp, alti cetateni reactioneaza dupa zvonuri, de exemplu un argesean care are casa chiar langa posdul de la Valea Sasului spune ca nu isi va vinde casa deocamdata dar acuza faptul ca postamentul podului a fost inaltat pre mult bagand si mai mult in vale casele  de acolo. Un altul spune ca in 5 luni de cand se lucreaza la jumatatea de pod structura terenului ar fi avut de suferit.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

AVEȚI DETALII? Bătrân din Ciofrangeni, dat dispărut

Publicat

in

De

În ziua de 16 februarie a.c., IORDACHE IONEL, de 80 de ani, a plecat voluntar de la locuinţa sa din localitatea Ciofrângeni şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,80 m înălţime, aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr alb, faţa rotundă.
Vestimentaţia la data plecării: geacă neagră, din piele, pantaloni bej, din stofă, cămaşă albă, pantofi negri, din piele şi o borsetă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeş, telefon 0248 721519.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

AMENZI! Magazinele din Cicănești și Valea Danului, călcate de polițiști

Publicat

in

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au acționat, în localitățile Cicănești și Valea Danului, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit.

Au fost verificate 6 societăți comerciale, având ca obiect de activitate comercializarea produselor alimenare, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990R, în valoare totală de aproximativ 1000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend